صرفهجویی ۹۲ میلیون دلاری با تولید خوراک قزلآلای رنگینکمان یک شرکت دانشبنیان
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا حیدری مدیرعامل شرکت دانشبنیان فعال در زمینه تولید خوراک دام و طیور با اشاره به فعالیت در زمینه تامین خوراک مورد نیاز صنعت دام، طیور و آبزیان عنوان کرد: این پروژه را با هدف پاسخگویی به نیاز جدی حوزه کشاورزی به خوراک با کیفیت برای انواع آبزیان پرورشی آغاز کردیم.
وی افزود: پس از سالها تلاش مستمر، شرکت موفق به تولید محصولاتی متنوع و با کیفیت شد که نتیجه آن به دست آوردن سهم قابل توجهی از بازار داخلی و شناخته شدن این شرکت برای آبزی پروران شد.
این فعال فناور با اشاره به تامین خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان اضافه کرد: با توجه به حجم قابل به عنوان اولین و یکی از پرفروشترین محصولات این شرکت جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است که با تحقیق و توسعه و با استفاده از متخصصین داخلی و خارجی، بسته به نیاز پروش دهندگان تولید میشود.
وی با بیان اینکه خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان تولیدشده توسط این شرکت دانشبنیان با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیهای و فناوری دنیا، فرموله و تولید میشود، ادامه داد: در تولید این خوراک، از مواد اولیه باکیفیت همراه با مکملها و افزودنیهای اختصاصی همراه با فناوری اکستروژن استفاده می شود.
حیدری بیان کرد: خوراک تولید داخل، سبب بهبود تولید و کیفیت قزل آلای پرورشی در مزارع شده است به طوریکه که این خوراک بیش از ۶۰ درصد نیاز کشور را تامین می کند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، با اشاره به وجوه تمایز محصول خوراک ساخته شده توسط این شرکت، نسبت به نمونههای مشابه داخلی و خارجی بیان کرد: این محصول توانسته است با کسب استانداردهای بین المللی مورد نیاز، علاوه بر این که کیفیت بالاتر را نسبت به سایر نمونهها ارائه دهد، مجوزهای لازم را برای صادرات به کشورهای مختلف کسب کند.
حیدری ادامه داد: فرمولاسیون پیشرفته، علمی و به روز خوراک توسط متخصصان در کنار بسته بندی مناسب و امکان نگهداری و انبارداری طولانی مدت، تنوع زیاد محصول بر اساس اندازه ماهی و نیاز مشتری، شکل منظم، پایداری و شناوری مناسب دانههای خوراک از مهمترین ویژگیهای خوراک ساخت داخل به شمار میروند.
این فعال فناور با بیان اینکه ایجاد رشد قابل توجه و یکنواخت ماهی متناسب با شرایط پرورش همراه با بقای بالای ماهیها، درباره دیگر مزایای این محصول گفت: بهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش، ارتقا ایمنی و افزایش مقاومت ماهی در برابر عوامل بیماری و استرسزا و افزایش کارایی تولید و کیفیت گوشت ماهی از نظر ارزش غذایی و شاخصهای ظاهری از مهمترین مزیتهای این خوراک به شمار میرود.
حیدری بیان کرد: با توجه به آمار فروش رو به رشد این محصول در سالهای متمادی، این محصول تنها از ابتدای سال تا دی ماه ۱۴۰۲، مانع ارزبری حدود ۹۱ میلیون دلار شده است.
وی با اشاره به تنوع در سبد محصولات خوراک تولید شده در این شرکت دانشبنیان عنوان کرد: دیگر محصولات آبزیان مانند خوراکهای اقتصادی، ویژه، رنگدانه دار، ایمنوپلاس و... و قابلیت کاربرد آنها در انواع سیستمهای پرورشی مزیت رقابتی ویژهای برای این محصول ایجاد کرده است؛ همچنین با درنظر گرفتن تولید وتامین مواد اولیه و در نتیجه کاهش هزینه تولید خوراک، خوراک دانش بنیان این شرکت قیمت تمام شده کمتری نسبت به سایر رقبا دارد.
این فناور حوزه خواک دام و طیور، با اشاره به ایجاد یک زنجیره ارزش کامل در صنعت خوراک آبزیان گفت: این محصول دارای کاملترین زنجیره ارزش در تولید پروتئین آبزیان است که شامل کارخانجاتی مانند کارخانههای تولید پودر ماهی در شمال و جنوب کشور، کارخانه فراوری و بسته بندی ماهی، کارخانه تولید کنسرو ماهی، کارخانه مکمل سازی، کارخانه چاپ کیسه چاپ نمونه، مجتمع شیر و گوشت و... را شامل میشود.
انتهای پیام/