هوش مصنوعی بیماریهای ریه را شناسایی میکند/ ردیابی کرونا به روش تشخیص چهره
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، محققان هوش مصنوعی موفق شدند با استفاده از تصاویر سونوگرافی ریه، هوش مصنوعی را برای تشخیص کووید-۱۹ آموزش دهند.
این فناوری جدید، همانند روش نرمافزار تشخیص چهره، میتواند نشانههای کووید-۱۹ و سایر بیماریهای ریه را شناسایی کند و محققان دانشگاه جان هاپکینز آمریکا به آن دست یافتهاند. این نرمافزار نقطه عطف تازهای از پیشرفت هوش مصنوعی در خدمات درمانی است.
این ابزار هوش مصنوعی دارای یک شبکه عصبی عمیق و شبیه نورونهای مغزی است و از ترکیب دادههای رایانهای و دقیق برای شناسایی ناهنجاریهایی استفاده میکند که نشاندهندۀ وجود ویروس هستند.
مویناتو بِل (Muyinatu Bell)، استادیار دانشگاه جان هاپکینز که رهبری این تحقیق را بر عهده داشت گفت این ابزار برای کمک به بخشهای شلوغ اورژانس در مراحل اولیه همهگیری و دورانی که تشخیصهای سریع و دقیق حیاتی هستند، پتانسیل بسیار مهمی دارد.
بِل توضیح داد: «این ابزار برای این طراحی شده است تا در شرایط اورژانسی که پزشکان با حجم زیادی از پرونده بیماران سروکار دارند با تشخیص خودکار به آنها کمک کند.»
به گفته یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه علمی، ابزار جدید آنها این پتانسیل را دارد که تا حد ابزارهای پوشیدنی توسعه یابد و بیماریهایی مانند نارسایی احتقانی قلب را ردیابی کند. این بیماری میتواند منجر به انباشت حجم مایع در ریههای بیماران شود.
انتهای پیام/