دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دایرة‌المعارف دانش‌بنیان‌ها ۷۸؛

تسهیلات نمونه‌سازی محصولات دانش‌بنیان چیست؟

تسهیلات نمونه‌سازی محصولات دانش‌بنیان چیست؟
نمونه‌سازی محصولات دانش‌بنیان با هدف ارتقا یا توسعه نمونه مهندسی محصول انجام می‌گیرد و از سوی نهاد‌های مختلف تسهیلاتی به این منظور به شرکت‌ها ارائه می‌شود.
کد خبر : 901881

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمونه‌سازی محصولات دانش‌بنیان با هدف ارتقا یا توسعه نمونه مهندسی محصول محقق می‌شود. این نمونه‌سازی مورد حمایت نهادای مختلفی قرار می‌گیرد تا محصول نهایی بدون ایراد تولید شود.

یکی از انواع تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان در اکوسیستم فناوری و نوآوری، مربوط به مرحله نمونه‌سازی است. شرکت‌های دانش‌بنیان درواقع، برای ارتقای نمونه آزمایشگاهی و واردکردن آن به بازار از تسهیلات نمونه‌سازی استفاده می‌کنند.

مزایای تسهیلات نمونه‌سازی چیست؟

کارمزد پایین و قرض‌الحسنه بودن تسهیلات، امکان بازپرداخت اقساط همگام با پیشرفت طرح و درنهایت کمک به پیشرفت طرح ازجمله مزایای تسهیلات نمونه‌سازی است.

صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهادی که تسهیلات نمونه‌سازی اراه می‌کند شرایط مشخصی را برای شرکتهای دانش بنیان تعیین کرده است.

شرایط دریافت تسهیلات نمونه‌سازی چیست؟

 کارمزد ۴ درصد، حداکثر مجموع زمان تنفس و بازپرداخت ۳ سال، نمونه‌سازی (مشروط به وجود نمونه آزمایشگاهی یا اولیه)، ظرفیت‌سازی برای ورود محصولات دانش‌بنیان به بازار (تولید محدودی از محصول دانش‌بنیان جهت بازارسازی)، ارتقای محصول دانش‌بنیان (ایجاد ویژگی‌های فنی و عملکردی جدید در محصول)، حمایت تا صد درصد هزینه‌های مورد نیاز برای نمونه‌سازی متناسب با توان و نیاز شرکت، پرداخت به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت طرح (دارای زمان تنفس)، الزام به ارائه طرح (فنی، بازار و مالی) روی محصول دانش‌بنیان در قالب کاربرگ تخصصی صندوق نواوری و شکوفایی از جمله شرایط لازم برای دریافت تسهیلات نمونه‌سازی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب