امروزه علم و فناوری بهمثابۀ زنجیره خلق ثروت است
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیستمین نشست هیئت امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور برگزار شد.
روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در بیستمین نشست کمیسیون دائمی هیئت امنای پارک فناوری پردیس، با اشاره به ضرورت توسعه زیستبوم فناوری، نوآوری و شرکتهای دانشبنیان به عنوان عنصری اقتدارآفرین برای کشور گفت: طی سدههای گذشته علم و فناوری صرفاً یک مقوله تزیینی و لوکس بود، اما پس از انقلاب صنعتی به موضوعی ثروت آفرین تبدیل شد.
دهقانی در همین راستا اضافه کرد: از دو دهه قبل موضوع جنبش نرم افزاری و نهضت علمی در کشور، به طور جدی مطرح شد و توانمندیهای ایران در تولید علم و توسعه فناوری، الگوی برای کشورهای همسایه شد و از دو، سه سال اخیر، حرکت جدی را با سرمایه گذاری روی علم و فناوری آغاز کردهاند.
وی ادامه داد: موضوع علم و فناوری از یک دهه اخیر به موضوعی فراتر از خلق ثروت تبدیل شده و فناوری، امروز یک موضوع قدرت آفرین است؛ کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس هم ناظر به این ویژگی اقتدارآفرینی علم و فناوری است که توجه جدی و ویژه به آن دارند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهورعنوان کرد: شرکت توسعه سرمایهگذاری ابزار مناسبی است که ذیل قانون جهش تولید دانشبنیان، ماهیت فعالیت تجار را برای پارک فناوری پردیس تسهیل میکند و زمینه را برای سرمایهگذار و تامین مالی زیستبوم فناوری و نوآوری فراهم میآورد.
ارائه گزارشی از عملکرد پارک فناوری پردیس در سالی که گذشت
مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس در این نشست پس از ارائه گزارش عملکرد پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۱ به بیان مهمترین چشم اندازها و برنامههای سال ۱۴۰۳ این پارک فناوری پرداخت.
همچنین در ادامه این نشست گزارش حسابرسی سال مالی پارک فناوری پردیس تشریح شد. همچنین بودجه پیشبینی شده برای سال ۱۴۰۳ ارائه شد.
انتهای پیام/