دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در صندوق پژوهش و فناوری استان البرز؛

۲ مرکز هم‌آفرینی تخصصی افتتاح شد

۲ مرکز هم‌آفرینی تخصصی افتتاح شد
۲ مرکز هم‌آفرینی تخصصی در ساختمان صندوق پژوهش و فناوری استان البرز با حضور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افتتاح شد.
کد خبر : 900058

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در مراسم افتتاح دو مرکز هم آفرینی تخصصی در ساختمان صندوق پژوهش و فناوری استان البرز گفت: طی یک دهه گذشته در ادبیات فناوری، ارتباط دانشگاه، صنعت و دولت مطرح شد؛ تصور ما این بود که ارتباط بین دانشگاه و صنعت، اقتصاد مبتنی بر دانش را به همراه دارد، اما به مرور این ادبیات توسعه پیدا کرد و حوزه نظام نوآوری مطرح شد.

وی ادامه داد: یکی از اجزای بسیار مهم در زیست بوم نوآوری حوزه تامین مالی است و از تامین مالی به عنوان قلب تپنده زیست بوم نوآوری تعبیر می‌شود. تامین مالی خودش نیازمند نوآوری و رویکرد‌های جدید است و نمی‌تواند با رویکرد‌های سنتی اتفاق بیفتد. ما در صندوق نوآوری و شکوفایی این وظیفه را داریم که حوزه دانش بنیان و نوآوری تبلیغات را انجام دهیم.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه بیان کرد: نهاد‌های متعددی در این حوزه فعالیت می‌کنند که از جمله آن‌ها می‌توان به صندوق پژوهش و فناوری استان البرز اشاره کرد که به عنوان بازوی مهم صندوق نوآوری وظیفه تامین مالی را انجام می‌دهند.

وی گفت: در توسعه اقتصاد دانش بنیان، فقط بازیگران مهم نیستند بلکه قوانین، مقررات و رویه‌ها و ارتباط بین این اجزا نیز نقش مهمی دارند. در حوزه نوآوری هم ما نیازمند زیست بومی هستیم که اجزا در آن به صورت پویا فعالیت کنند و آنقدر انعطاف داشته باشند که اجزا، عناصر و قوانین و مقررات مختلف بتواند رشد کند و اسباب توسعه اقتصاد دانش بنیان را فراهم سازد.

حسن محمدعلیزاده رئیس هیئت مدیره صندوق پژوهش و فناوری استان البرز در ادامه گفت: ما در سی سال گذشته با مدیریت یکپارچه رهبری یک قدرت نظامی در خاورمیانه و دنیا به شمار می رویم. در حال حاضر یک اقتصاد ملی قوی می خواهیم که بتواند پشت این اقتدار نظامی بایستد و بتو‌اند توسعه جمعیتی را به سمت تکامل ثروتی هدایت کند.

 محمدعلیزاده با اشاره به اینکه در حال حاضر فقط بین ۵ تا ۱۰ درصد اقتصاد دست بخش خصوصی گفت: بهره وری بخش دولتی و خصولتی به جز بخش نفت و پتروشیمی پایین است و این نرخ پایین بهره وری زنگ خطر جدی برای کشور ماست.

وی در ادامه با بیان اینکه رهبر انقلاب همواره به حمایت از بخش خصوصی تاکید دارند، بیان کرد: وظیفه بخش دولتی نظارت درست و سالم بر بخش خصوصی است.

رئیس هیئت مدیره صندوق البرز با تاکید بر اینکه هیچ بیگانه‌ای اقتصاد ما را اصلاح نخواهد کرد، گفت: اگر متر متر این کشور طلا باشد، اما نیروی انسانی فرهیخته نداشته باشیم هیچ ارزشی نخواهد داشت. این نیرو‌ها همین جوان‌ها و نخبه‌ها هستند که باید از آنها حمایت شود.

وی با تاکید بر اینکه امید، اعتماد و تربیت نیاز جوان نخبه ایرانی است، ادامه داد: باید به جوانان یاد بدهیم که دانش را چطور در جامعه پیاده کنند و بهره ببرند.

محمدعلیزاده با اشاره به اینکه ما در صندوق البرز روش استفاده از پول را یاد خواهیم داد، خاطرنشان کرد: ما با سرمایه، تجربه، ارتباطات مالی و اجتماعی در سطح جامعه در کنار این نخبه‌ها و جوانان قرار خواهیم گرفت.

وی گفت: اگر یکپارچگی نداشته باشیم و به جوان‌ها اعتماد نکنیم آینده خوبی نخواهیم داشت. مراکز تخصصی هم آفرینی در دو حوزه صنایع ساختمانی و برق، انرژی و ماشین آلات فعالیت خواهند کرد و خدماتی، چون شتابدهی، تولید قراردادی و ... را برای استارت‌آپ‌ها انجام خواهند داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب