استفاده از نتایج مثبت طرح نشاط برای دانشجویان غیر ایرانی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین دوره توانافزایی سراسری مدرسان مرکز آموزش زبان فارسی، استادان و مدرسان آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان در قالب دانشکدههای بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری بنیاد سعدی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) برگزار شد.
حجتالاسلام حسن عارضی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان در این دوره اظهار کرد: لازم است که اهمیت فراگیری زبان فارسی توسط استاد به دانشجوی خارجی منتقل شده و از سطحینگری دانشجو به مقوله زبان جلوگیری کند.
وی اضافه کرد: از عوامل موفقیت در این راه، استفاده استادان از روشهای جدید و خلاقانه در آموزش زبان فارسی به دانشجویان بینالملل است. تصور اینکه دانشجوی غیر ایرانی به ترم آخر تحصیلی برسد و مسلط به زبان فارسی نباشد، مایه نگرانی و ناشی از سطحینگری و عدم جدیت در امر آموزشهاست.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان با تأکید بر اینکه در بحث آموزش زبان میتوان از ظرفیتهای همه شهرها استفاده کرد و ظرفیت فرهنگی هر شهر همراه با آموزش زبان فارسی، تأثیرگذاری بیشتری در پی خواهد داشت، توضیح داد: طرح نشاط برای دروس معارف میتواند به آموزش زبان فارسی تسری یابد تا از نتایج مثبت آن برای دانشجویان غیر ایرانی استفاده شود. این طرح موقعیتی مناسب برای انتقال بخشی از گنجینه عظیم زبان فارسی به زبانآموز غیرفارسیزبان است.
تحصیل ۳ هزار دانشجوی بینالمللی در دانشگاه آزاد اصفهان
رئیس دانشکده بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) نیز گفت: آموزش زبان فارسی و تسلط دانشجویان بینالملل به آن از جمله نکات مهمی بوده که در دیدگاهها و انتظارات رهبر معظم انقلاب هم به طور ویژه وجود دارد و مورد تأکید همه مسئولان از جمله رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است.
وحیدرضا صیرفیان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان بهعنوان یکی از پیشروترین واحدهای دانشگاهی در جذب دانشجویان غیر ایرانی است، افتخار میزبانی این دوره را داشته، افزود: این دانشگاه از سال ۱۳۹۹ فعالیت خود در زمینه جذب دانشجویان بینالملل را جدیتر از قبل آغاز و توانست در حدود ۶ هزار دانشجو را جذب کند که اکنون در حدود ۳ هزار دانشجو در حال تحصیل هستند.
وی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان به دلیل سابقه درخشان در عرصههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و جنبههای فناورانه و ابداعات و دستاوردهای بینالمللی و قرار گرفتن در شهر تاریخی- صنعتی اصفهان، بهعنوان شهر شناخته شده جهانی میتواند مقصد دانشگاهی مهمی باشد.
رئیس دانشکده بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان بیان کرد: این دانشگاه با مجموع ۲۸ واحد دانشگاهی در رده دوم استان از نظر تعداد دانشجوست و با تنوع رشتهای بالا در مقاطع متفاوت، میزبان ۶ شرکت دانشبنیان برتر بین ۱۰ شرکت شاخص کل کشور بوده از جمله شرکتهای تولید بذر و خدمات آزمایشگاهی«معیار دانش سپاهان» که شهرت ملی و بینالمللی دارند و در کنار سایر بخشها همانند مزرعه تحقیقاتی دامداری و کشاورزی، کارخانه تولید لبنیات، کارخانه تولید گز فرامنش و محصولات شیرین دانشبنیان، کارخانه تولید ادویه، مرکز تحقیقات بیابانزدایی و ... از جمله فعالیتهای منحصربهفرد در این استان است.
انتهای پیام/