جوانان جایگزین پدرخواندههای سیاسی شوند
دلاور صیامی، دبیرکل جمعیت حامیان ولایت در گفتوگو با خبرنگار سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره راهکارهای تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو اظهار کرد: میان رقابت سالم و مشارکت حداکثری ارتباط بسیار نزدیک و معناداری وجود دارد؛ به عبارت دیگر اگر میخواهیم مشارکت پرشور در انتخابات رقم بخورد باید رقابت سالم مدنظر قرار داشته باشد و رقابت سالم هم در گرو رفتار خردمندانه و مدبرانه احزاب، ائتلافها و جریانات سیاسی است.
وی افزود: از سوی دیگر ائتلافهای سیاسی با شناسایی و سرمایهگذاری روی نامزدهای جوان، مستعد، پرشور و دارای برنامه ضمن اینکه شانس خود را برای پیروزی در انتخابات افزایش خواهند داد، به گرم شدن تنور انتخابات کمک خواهند کرد و همچنین به مردم در تشخیص فرد اصلح کمک میکنند. باید به جوانان میدان داده شود؛ البته این به معنای این نیست که از ظرفیت پدرخواندههای سیاسی استفاده نشود؛ اما باید پذیرفت که جوانان باید میداندار تحولات سیاسی کشور باشند؛ زیرا آنان از شور و نشاط زیادی برخوردارند.
دبیرکل جمعیت حامیان ولایت در ادامه به نقش خواص در تحقق مشارکت حداکثری اشاره کرد و در این باره گفت: این را باید مدنظر داشت که خواص زمانی خواص هستند که حمایت مردم را دارند، خواص باید مطالبات کف جامعه را بدانند و سیاستهایشان را مطابق با این مطالبات تنظیم کنند و همچنین باید در میان مردم باشند. خواص نباید خود را از مردم جدا بدانند. در شرایط حساس کنونی خواص باید محور وحدت باشند و از طرح سخنان تفرقهافکن فاصله بگیرند و همچنین لازم است که بر دستاوردهای انقلاب تأکید داشته باشند و از اهمیت حضور حداکثری پای صندوقهای رأی بگویند و نکته مهم دیگر این است که خواص باید تبیینگر حقایق باشند و علل و عوامل بروز مشکلات را به درستی برای مردم شرح دهند. به طور کلی خواص نباید خود را جدا از نظام و جامعه بدانند.
صیامی با بیان اینکه ائتلافهای سیاسی نقش مهمی در تجمیع خرد جمعی و هدایت صحیح آرا برعهده دارند، اظهار کرد: ائتلافهای سیاسی به تشخیص بهتر رأیدهندگان کمک میکنند و همچنین تجمیع آرا را به دنبال دارند و به ظهور و بروز خِرَد جمعی کمک میکنند. هرچقدر ائتلافهای سیاسی برروی کاندیداهای اصلح و دارای برنامه سرمایهگذاری داشته باشند به همان اندازه شور و شوق مردم برای مشارکت افزایش پیدا میکند و از همه مهمتر اینکه به کارآمدتر شدن ائتلافها میانجامد.
وی در بخش دیگری از این گفتوگو عملکرد شورای نگهبان را در موضوع تأیید صلاحیت مورد تأیید قرار داد و در این رابطه گفت: واقعاً شورای نگهبان کار بزرگی انجام داده؛ چون برای بیش از 290 کرسی مجلس تقریباً بیش از 14 هزار نفر را تأیید صلاحیت کرده و بررسی صلاحیت اینها هم خود زمانبر بوده و هم نیازمند دقت کافی و لازم است و شورای نگهبان به خوبی این کار را انجام داده است. این تعداد کاندیداهایی که تأیید شدهاند نشان میدهد شورای نگهبان به اصل مردمسالاری دینی پایبند است و هیچگاه اسیر جوسازیهای نشده و نمیشود.
انتهای پیام/