دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چین 3.5 میلیون ایستگاه پایه فایوجی دارد

چین 3.5 میلیون ایستگاه پایه فایوجی دارد
وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین اعلام کرد: این کشور در سال ۲۰۲۳ پیشرفت قابل توجهی در نوآوری و توسعه فناوری فایو‌جی داشته است.
کد خبر : 892228

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین اعلام کرد، این کشور در سال ۲۰۲۳ پیشرفت قابل توجهی در نوآوری و توسعه فایو‌جی داشته است و تعداد ایستگاه‌های پایه فناوری فایوجی به نزدیک به ۳.۳۸ میلیون افزایش یافته است.

شین گوبین، معاون این وزارتخانه گفت: تا پایان سال گذشته، این کشور بیش از ده هزار پروژه اینترنت صنعتی مجهز به فایوجی داشت و برنامه‌های آزمایشی فایوجی در زمینه‌های کلیدی مانند گردشگری فرهنگی، مراقبت‌های پزشکی و آموزش راه اندازی شد تا به بازیابی و گسترش مصرف کمک کند. 

وی افزود: تعداد کاربران تلفن همراه فایوجی کشور تا پایان سال گذشته به ۸۰۵ میلیون نفر رسید.

به گفته شین، طبق تخمین‌های مؤسسات تحقیقاتی، انتظار می‌رود که فناوری ۵‌جی به تولید اقتصادی ۱.۸۶ تریلیون یوان (حدود ۲۶۱.۳۶ میلیارد دلار) در سال ۲۰۲۳ کمک کند که در مقایسه با رقم ثبت شده در سال ۲۰۲۲ افزایش ۲۹ درصدی را نشان می‌دهد.

 فایوجی یکی از فناوری‌های پیشرو در حوزه ارتباطات بی‌سیم است که امکان انتقال داده‌ها با سرعت بسیار بالا و زمان تاخیر کمتر را فراهم می‌آورد. به عبارت دیگر، نسل پنجم ارتباطات حداکثر سرعت انتقال داده را تا ۲۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش می‌دهد.

استقرار ایستگاه‌های پایه فایوجی در سراسر چین نشانگر تلاش دولت چین برای راه‌اندازی یک زیرساخت ارتباطات بی‌سیم پیشرفته و قوی است و با این میزان ایستگاه پایه این فناوری، چین به عنوان بزرگترین بازار فایوجی در جهان شناخته می‌شود.

این تعداد ایستگاه‌های پایه نشان دهنده تمرکز بر توسعه فناوری در چین است. با استفاده از این تکنولوژی، افراد قادرند از سرعت بالای اینترنت برای دسترسی به خدمات و برنامه‌های آنلاین، استفاده از واقعیت افزوده و اینترنت اشیا بهره‌برداری کنند.

این استقرار گسترده تحولی در زندگی روزمره افراد چینی به ارمغان آورده است. با بالا رفتن پوشش فایوجی، امکانات جدیدی مانند خودرو‌های هوشمند، خدمات پزشکی از دور، اینترنت اشیا و طیف وسیعی از اپلیکیشن‌های پیشرفته قابل دسترسی هستند.

با این حال، باید توجه داشت که تمامی شهر‌ها و مناطق چین هنوز پوشش فایوجی ندارند و چالش‌هایی مانند هزینه بالای نسل جدید شبکه‌ها و تجهیزات مربوطه، محدودیت‌های فنی و نیاز به تغییرات زیرساختی پیش رو هستند، اما با این همه، تعداد زیاد ایستگاه پایه این فناوری نشان از پیشرفت کشور چین در این زمینه است که قطعاً اثراتی مثبت بر صنایع و زندگی مردم خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته