استادان حوزه و دانشگاه با اندیشههای نو تحولآفرین باشند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام حمید حسنزاده، امام جمعه میاندوآب در مراسم گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در محل دفتر امام جمعه و با حضور دانشگاهیان اظهار کرد: مراکز علمی و دینی در حل و فصل مشکلات جامعه از جایگاه ویژهای برخوردارند. استادان این دو مرکز مهم در حوزه علم، فرهنگ و دین باید با اجماع و اقناعسازی در مسائل مهم علمی و دینی اذهان و افکار را تغییر دهند تا علم و فرهنگ به جایگاه اصلی خود در جامعه برسد.
وی افزود: استادان دانشگاهی و استادان حوزههای علمیه و مراکز فقهی باید از هر جهت در زمینه پویایی اقتصاد، عمران، سیاست، فرهنگ و تاریخ نقش خود را به نحو احسن انجام دهند و با بهرهگیری از علوم الهی بهعنوان سلطان علم و دانش، پژوهشهای علمی، تحقیقاتی و فناوری و ارائه مقالات جامعه را در رسیدن به اهداف عالی و بلند یاری رسانید.
امام جمعه میاندوآب عنوان کرد: وحدت میان حوزه و دانشگاه بهعنوان دو قشر عظیم و تأثیرگذار جامعه میتواند بسیاری از اختلافنظرها و اندیشهها در حوزههای دینی و علمی را حل و فصل کند و موجب رشد اندیشه و تفکرات دینی بین اقشار جامعه بهویژه جامعه دانشگاهیان و حوزویان شود که تبادل استادان حوزه و دانشگاه در حوزههای آموزشی و فرهنگی در راستای تحقق این امر بسیار مهم و تأثیرگذار است.
حسنزاده گفت: مقصود از وحدت بین متفکران جامعه آن است که استادان دانشگاه و حوزه با بهرهگیری از اندیشه مشترک بین جامعه دانشگاهی و حوزوی با اتخاذ سیاست، راهکارهای اصولی و منطقی در راستای حل مشکلات اساسی کشور و رشد تولید گامهای اساسی بردارند و با ایجاد فرهنگ و اندیشه واحد در مقابل اختلاف پراکنی دشمنان در زمینه اندیشه، مباحث علمی و دینی همانند دژی مستحکم عمل کنند.
وی بیان کرد: به برکت رهبری داهیانه امامان انقلاب و حضور و مشارکت مستمر و مداوم مردم، این انقلاب توانست در طول تاریخ بشریت و عرصه بینالمللی ازلحاظ مشروعیت و مقبولیت کارنامه درخشانی داشته باشد. انقلاب اسلامی تنها انقلاب بین انقلابهای جهان بوده که با فرمان بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی به رفراندوم گذاشته شد که تا به حال هیچ انقلابی در دنیا نتوانسته انقلاب خود را به رفراندوم بگذارد این حرکت نشان از عظمت انقلاب و وجود حکومت مردمی بر مبنای اسلام بین انقلابهای بزرگ جهان است.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در حوزه علمی و حوزوی میتوان با ارائه مقالات و اندیشههای نو در نظام نوین جهان تحول و تأثیرات اساسی ایجاد کرد که مقام معظم رهبری چندین سال است این موضوع را تکرار میکند. همه محافل سیاسی، نخبگان و مجامع علمی دنیا بر این باورند که نظم نوین جهانی در حال تغییر و تحول بوده و وظیفه دانشگاهیان و حوزههای علمیه در این برهه از زمان بسیار مهم و حائز اهمیت است.
به گزارش آنا، در این مراسم از استادان برتر حوزههای علمیه خواهران در راستای تألیف کتب دینی و علمی آنان با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
انتهای پیام/