دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر برنامه ملّی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی مطرح کرد:

ضرورت بسترسازی مناسب برای ایجاد و توسعه مزارع الگویی دانش‌بنیان

ضرورت بسترسازی مناسب برای ایجاد و توسعه مزارع الگویی دانش‌بنیان
مدیر برنامه ملّی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مطرح کرد: بسترسازی مناسب برای ایجاد و توسعه مزارع الگویی دانش‌بنیان از مهم‌ترین راهبردهای برنامه ملی توسعه شهرک های گلخانه‌ای و شیلاتی است.
کد خبر : 884008

به‌ گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نادر قلی ابراهیمی، مدیر برنامه ملّی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان، ماهی‌گیری، غذا‌های دریایی و صنایع وابسته بازدید کرد.

ابراهیمی با تبادل نظر با فعالان و تولیدکنندگان مختلف در زنجیره ارزش شیلات، تأکید کرد: مهم‌ترین استراتژی دفتر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی، بسترسازی به منظور ایجاد و توسعه مزارع الگویی دانش بنیان و فناور با رویکرد توسعه زنجیره ارزش بوده و در این راستا برنامه‌های مناسبی در معاونت علمی تدوین شده است.

مدیر برنامه ملّی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان  ضمن تأکید بر ضرورت ارتقاء دانش و فناوری در زنجیره ارزش حوزه شیلات، گفت: دفتر برنامه ملی، بسته‌های فناورانه‌ای را با همکاری و هم‌فکری با فعالان این حوزه تهیه کرده است و از اجرا و توسعه این بسته‌ها در زنجیره ارزش، به‌ویژه مزارع پرورشی به عنوان یکی از حلقه‌های مهم زنجیره حمایت خواهد کرد.

ابراهیمی با اشاره به اهداف برنامه ششم توسعه و پیش نویس برنامه هفتم در تولید آبزیان از جمله میگو و ماهی در قفس، مهم‌ترین ابزار برای رسیدن به اهداف اسناد بالادستی در این حوزه را به کارگیری و رسوخ فناوری دانست.

وی افزود: با توجه به توافق نامه میان معاونت علمی، وزارت جهاد و همکاری‌های مناسبی که با سازمان شیلات ایران شکل گرفته، امیدواریم که شاهد رشد دانش، فناوری و نوآوری در صنعت شیلات و به‌دنبال آن تحقق اقتصاد دانش بنیان در این حوزه باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب