هوش مصنوعی ارتباط بین خواب و اوتیسم را ردیابی میکند
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محققان در مؤسسه فناوری پلیتکنیک رنسلر، با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، ارتباط بین کیفیت خواب، سلامت گوارشی و رفتارهای چالشبرانگیز با اختلالات عمیق اوتیسم را کشف کردهاند. این مطالعه که به تازگی در مجله پزشکی شخصیتشناسی منتشر شده است، نور جدیدی به توانایی پیشبینی و مدیریت این رفتارها انداخته که یک راه روشن برای مراقبان و افراد مبتلا به اوتیسم فراهم میکند.
افراد مبتلا به اوتیسم اغلب به مراقبت مداوم نیاز دارند و رفتارهای چالشبرانگیز مانند آسیب به خود و مسائل ایمنی را برای افراد و مراقبانشان به وجود میآورد. یورگن هان، نویسنده اصلی مطالعه و رئیس دپارتمان مهندسی زیستپزشکی دانشگاه پلیتکنیک رنسلر، توضیح داد: کاهش رفتارهای چالشبرانگیز، قابلیت بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به اوتیسم را دارد.
این مطالعه نه تنها یک ارتباط بین خواب و مشکلات گوارشی و رفتارهای چالشبرانگیز آینده ایجاد میکند، بلکه نشان میدهد که این مشکلات به پیشبینی رفتار روز بعد نیز کمک میکنند. تحقیقات نشان میدهد که برای ۲۰ درصد از نوجوانان در گروه مطالعاتی ۸۰ نفره، مشکلات گوارشی مانند اسهال و یبوست میتوانند با دقت بیش از ۸۰ درصد، رفتارهای چالشبرانگیز روز بعد را پیشبینی کنند. کیفیت نامناسب خواب نیز به طور معنیداری بر رفتار تأثیر میگذارد.
مجموعه دادههای گسترده مورد استفاده در این مطالعه توسط پزشکان در مرکزدیسکاوری در نیویورک جمعآوری شده است. این مرکز به خدمترسانی به کودکان و بزرگان با معلولیتهای پزشکی میپردازد. ترزا هاملین، رئیس مرکز برای کشف این مطالعه، درباره نتایج شگفت انگیز ابراز خوشحالی کرد و توانایی استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای پیشبینی رفتارهای مهم را بیشتر برجسته و بر روی کاهش تأثیر آنها کار کرد.
اگرچه اوتیسم یک بیماری مادامالعمری است، مدیریت مشکلات خواب و سلامت گوارشی میتواند به طور بالقوه به کاهش رفتارهای چالشبرانگیز کمک کند و یک پرتو امید برای ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و مراقبان فراهم آورد. شکار گرد، رییس دانشکده مهندسی دانشگاه پلیتکنیک رنسلر، فعالیت دکتر هان در تلاقی اختلال طیف اوتیسم و تحلیل دادههای پزشکی تعریف و تأکید کرد که هوش مصنوعی در درمانها و روشهای بهداشتی توانمندی بسیاری دارد.
این مطالعه بر نقش ارزشمند هوش مصنوعی در درک و مدیریت رفتارهای چالشبرانگیز در افراد مبتلا به اوتیسم تأکید میکند. با شناسایی ارتباط بین کیفیت خواب، سلامت گوارشی و رفتارهای آینده، افراد میتوانند پیشبینی و مدیریت این چالشها را انجام دهند و در نهایت بهبود رفاه و کیفیت زندگی افراد مبتلا به اوتیسم را تقویت کنند.
انتهای پیام/