دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

همکاری صنعت پوشاک با دانشگاه آزاد در حوزه‌های دانش‌بنیان

همکاری صنعت پوشاک با دانشگاه آزاد در حوزه‌های دانش‌بنیان
راهکار‌های همکاری‌ مشترک بین فعالان حوزه پوشاک و حوزه‌های دانش‌بنیان با دانشگاه آزاد اسلامی شبستر بررسی شد.
کد خبر : 872670

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، موسی‌الرضا علمشاهی از تولیدکنندگان پوشاک کشور در جلسه مشترک با مدیران سرای نوآوری صنایع و امنیت غذایی، مرکز رشد و حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی شبستر درباره راهکار‌های همکاری‌ مشترک بین فعالان حوزه پوشاک و حوزه‌های دانش‌بنیان این واحد دانشگاهی و گروه‌های آموزشی تخصصی بررسی کردند.

صنعت پوشاک مظلوم است

علمشاهی در این جلسه با بیان اینکه صنعت پوشاک کشور صنعتی مظلوم است که کم‌کم به سمت زوال می‌رود و برای روی پا ماندن این صنعت، باید مورد پشتیبانی قرار گیرد، اظهار کرد: با توجه به قریحه خوش‌ذوق ایرانیان درباره مد و مدلینگ، شهر تبریز بازار مد لباس و مدلینگ ایران بوده و در حقیقت بازار پوشاک تبریز خط دهنده اصلی تغییرات در مد لباس و پوشاک کشور است و پس از آن استان‌های تهران، اصفهان و شیراز در ردیف‌های بعدی هستند.

وی درباره ضرورت به‌روزرسانی در صنعت پوشاک کشور عنوان کرد: به‌عنوان نمونه علت موفقیت صنعت پوشاک در ترکیه به‌روزرسانی و پویایی این صنعت است؛ زیرا تولیدکنندگان پوشاک در این کشور همیشه در حال تغییر و تحول و به‌روزرسانی تولیدات پوشاک خود از همه جهت هستند و درباره تکمیل محصول تولیدی، فعالان صنعت پوشاک این کشور نوآوری‌های زیادی دارند در حالی که صنعت پوشاک کشور با توجه به سابقه و تجربه فعالان این صنعت می‌تواند هم‌ردیف صنعت پوشاک ترکیه شود.

فعال صنعت پوشاک کشور درباره بازار اصلی تولیدات پوشاک کشور گفت: اصفهان و شیراز مهم‌ترین و قوی‌ترین بازار خرید پوشاک کشور را دارند. بازار این دو استان بیشترین جذب پوشاک کشور را به خود اختصاص می‌دهد و بازار عمده محصولات داخلی پوشاک هستند.  بازار تبریز بیشترین محصولات تولید پوشاک تهران را به خود جذب می‌کند.

علمشاهی با بیان بازار ملزومات پوشاک مطرح کرد: بازار پارچه کشور به‌عنوان خاستگاه اولیه پوشاک ضعیف است و عمده پارچه مورد نیاز برای تولید پوشاک کشور از خارج تأمین شده که بخش عمده آن از کشور چین وارد می‌شود، دلیل این امر پایین بودن برخی شاخص‌ها بوده که باید بازار پارچه با افزایش کیفیت درباره کاهش قیمت که برای تولیدکننده مقرون‌به‌صرفه باشد، قدم بردارد و این نیازمند حمایت و همراهی دولت از صنعت نساجی و پارچه کشور است.

وی با اشاره به بازار و کیفیت نخ تولیدی داخل کشور بیان کرد: در کنار کم رونقی بازار پارچه، نخ ایران مورد توجه تولیدکنندگان بوده و نخ تولیدی شهر خوی در حد جهانی است؛ اما افسوس که کم تولید می‌شود. اگر مدیران مربوطه در دولت به این مزیت مثبت صنعت نخ خوی توجه کنند بازاری جهانی دارد و از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.

فعال صنعت پوشاک کشور حمایت دولت از صنعت پوشاک را عاملی برای توسعه اشتغال در کشور عنوان کرد.

به گزارش آنا، در این نشست مشترک توافقاتی برای همکاری این واحد تولیدی و واحد‌های دیگر با دانشگاه آزاد اسلامی شبستر در حوزه گروه‌های درسی مرتبط ازجمله طراحی و خیاطی و نیز همکاری در زمینه‌های دانش‌بنیان این صنعت و همکاری در طرح پویش دانشجویان حاصل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب