رونمایی از «کهنبوم» اثر خلاقانه گروه معماری دانشگاه آزاد صفادشت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اثر خلاقانه هنروران گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت با عنوان«کهنبوم» تلفیقی از کاشی شکسته و نقاشی با موضوع هنر در طراحی داخلی همزمان با هفته وحدت و استقبال از نودانشجویان با حضور عبدالله قاسمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت و جمعی از مسئولان رونمایی شد.
امیر قهرمانپوری مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره «کهنبوم» اظهار کرد: این اثر بهعنوان نمونهای موفق از کار گروهی ۱۲ نفره، در دو ماه مشتمل بر ۹۰ ساعت کار مفید در شکلگیری بخش کاشی شکسته، ۴۸ ساعت در بخش نقاشی و تکنیکهای برجستهسازی در گروه معماری این واحد دانشگاهی، طراحی، آموزش، و اجرا شده است.
وی افزود: در پی توجه به هویت تاریخی و اصالت وجودی هنر در ایران در راستای ایجاد حلقه واسطی میان آموزش در بستر تجربه عملی و معماری و صنایعدستی، اثر «کهنبوم» در قالب کارگاه آموزشی با راهنمایی استادان هنری و مشارکت برای باز زندهسازی کالبد اصیل شهر ایرانی بهطور عام و شهر یزد بهطور ویژه، بهعنوان میراث کهن و غنی معماری ایرانی به مدت دو هفته طراحی شد.
مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت گفت: مسیر شکلگیری اثر بهگونهای تعریف شد که اعضای گروه بتوانند در همه بخشهای اجرایی و عملیاتی حضور فعال داشته و آموختههای خود را به کار بندند. بدین منظور، طرح با ابعاد ۱.۵ *۱ متر به ۶ مربع واحد تقسیم شد و دانشجویان بهصورت گروههای دونفره با توجه به طرح در نقطه اتصال اشکال تعریف شده، وظیفه به پایان رساندن طرح محول شده را بر عهده گرفتند.
قهرمانپوری اضافه کرد: از ویژگیهای متمایز طرح، تلفیق سنت و مدرنیته بهصورت غیرملموس است، بهطوریکه در نگاه اول اثری از بافت تاریخی و سنتی معماری جلوه مینماید که یادآور هنر و فرهنگ اصیل ایران بوده؛ اما با کمی دقت، توجه به ابزار کار، تکنیکهای استفادهشده و چگونگی چیدمان ۶ قطعه و تلفیق هنر کاشی شکسته در کنار نقاشی با اجرای تکنیکهای برجستهسازی و تلفیق با ریز کاشیهای برش خورده با دست در بستری مدرن، به بیان هنری معاصر میپردازد.
وی بیان کرد: لزوم بهرهگیری از تکنیکهای تجربی و عملی در کنار مفاهیم تئوری در دانشگاه و فراهم آوردن بستری خلاق، همراه و دلسوز برای حصول از طراحی و اجرای ایدههای کاربردی در بستر آموزش دانشگاهی و افزایش توانمندی و مهارت دانشجویان که از اهداف گروه معماری واحد صفادشت بوده و در این پروژه هنری تحقق یافته است.
انتهای پیام/