رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور: در طرح جامع مالیاتی واحدهای کوچک و متوسط صنعتی را در نظر میگیریم
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شاتا، سیدکامل تقوینژاد در همایش تبیین برنامههای ابلاغی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی افزود: امسال حدود 35 درصد از مجموع درآمدهای دولت (بودجه) باید از طریق مالیات تأمین شود و این سیاستی است که توسط دولت اتخاذ شده است.
به گفته تقوینژاد، سهم درآمدهای مالیاتی کشور در تولید ناخالص داخلی (GDP) گسترش یافته و زیادتر شود که حداقل آن حدود 7 درصد است و در پایان برنامه باید به 11 درصد برسد.
وی تصریح کرد: ما با کسانی که اکنون در تور مالیاتی ما هستند و شناسایی شده و دارای حساب و کتاب مشخص هستند هیچ فشار مضاعفی وارد نخواهیم کرد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: بحث ارزش افزوده یکی از پروژههای مهم اقتصاد مقاومتی است که هم بحث استقرار صندوقهای مکانیزه فروش را امسال در دستور کار داشتیم و هم اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده که در کمیسیون اقتصاد دولت در حال بررسی است.
تقوینژاد تصریح کرد: در طرح جامع مالیاتی به طور کلی صادرات از پرداخت معاف شده است؛ البته به خاطر اینکه جلوی خامفروشی گرفته شده و زنجیره تولید در کشور تکمیل شود و تنها 20 درصد مواد خام از پرداخت مالیات معاف هستند اما اگر فرآوری شده و به کالایی تبدیل شوند، تمامی آنها از پرداخت مالیات معاف خواهند شد.
وی با بیان اینکه درصورت سرمایه گذاری در شهرک صنعتی 7 سال از پرداخت مالیات معاف خواهند شد، افزود: این رقم در مناطق محروم به 10 سال و در شهرکهای صنعتی منطقه محروم به 13 سال میرسد و در صورتی که پس از 13 سال سرمایه آنان به دو برابر سرمایه ثبتی نرسد، همچنان از پرداخت مالیات معاف خواهند بود.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: اگر مناطق آزاد تجاری به سکوی صادرات تبدیل شود، نحوه رفتار ما با آنها نسبت به مناطقی که به طور صرف به واردات میپردازند، متفاوت خواهد بود.
وی ادامه داد: این معافیت مالیاتی برای شرکتهای دانشبنیان به مدت 15 سال است.
رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور خاطر نشان کرد: آن دسته از واحدهایی که ستاد تسهیل واحدهای تولیدی را به ما معرفی کنند نیز از تخفیفاتی برخوردار خواهند شد.
انتهای پیام/