برج فناوری پارک علم و فناوری تربیت مدرس راهاندازی میشود
حسین نادریمنش، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: ۱۸۰ مجموعه پیشرشد، رشد و بالغ در پارک علم و فناوری تربیت مدرس مستقر است.
وی با بیان اینکه شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس مجموعههای فناور و دانشبنیان هستند، اظهار کرد: یکی از مهمترین اساس محققان شرکتهای دانشبنیان تبدیلسازی دانش به ارزش اولیه است تا بتوانند به این پارک علم و فناوری ورود پیدا کنند.
نادریمنش با اشاره به تعداد شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، تصریح کرد: ۶۰ مورد از شرکتهای مستقر در این پارک محصولات تأییدشده توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری تولید کردند و رسما به عنوان شرکت دانشبنیان مشغول به فعالیت هستند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه حضور یکسوم شرکت دانشبنیان در این پارک خبر بسیار امیدوارکنندهای است، عنوان کرد: بخش عمدهای از این شرکتها در مرحله پیشرشد و رشد هستند و بهزودی وارد فرآیند توسعه میشوند.
برج فناوری بهزودی در مرکز رشد تربیت مدرس راهاندازی میشود
به گفته وی؛ از آنجایی که دانشگاه تربیت مدرس یک دانشگاه جامع محسوب میشود، پارک علم و فناوری تربیت مدرس نیز در تمام زمینهها به صورت فراگیر عمل میکند.
نادریمنش با اشاره به دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی تربیت مدرس در نور، اضافه کرد: یک مرکز رشد فعال در این بخش ایجاد شده است و در راستای شکلگیری برج فناوری بهتازگی یک زمین خریداری کردیم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در کیلومتر ۱۷ کرج واقع شده است، اظهار کرد: این دانشکده یکی از عمدهترین سایتها با ۴ هکتار زمین و بیش از 10 هزار متر مربع فضای آزاد برای شرکتهای دانشبنیان محسوب میشود.
وی با اشاره به ساختمان جوانه در دانشگاه تربیت مدرس و مرکز رشد جنوب دانشگاه، تصریح کرد: یکی دیگر از سایتها در اتوبان بابایی واقع شده است که ۶۰ هکتار آن به دانشگاه تربیت مدرس و ۲۰ هکتار آن به پارک علم و فناوری اختصاص مییابد؛ از این رو بیش از ۴ سایت گسترده در دانشگاه تربیت مدرس وجود داشته که مدیریت این سایتها مزایا و معایبی به همراه دارد.
نادریمنش با بیان اینکه مدیریت سایتها با توجه به مشکلات و محدودیتها در جذب نیرو اختلالاتی ایجاد کرده است، اضافه کرد: مجموعه شرکتهای دانشبنیان در حوزه سلامت، انرژی، فناوری اطلاعات، مواد و صنایع خلاق فعالیت میکنند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به مدارس کارآفرینی، عنوان کرد: این مدارس کارآفرینی برای ارتقای فعالیتها ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: یک مدرسه کارآفرینی به منظور آموزش دانشجویان با دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در نور، دانشکده مدیریت و همچنین با دانشکده مهندسی صنایع در تهران ایجاد کردیم که از اول مهر برگزار شده تا نیروهای کارآفرینی برای ورود به مراکز پیشرشد توانمند شوند.
انتهای پیام/