امکان احیای گیاهان و محصولات آسیبدیده با کودهای مایع ارگانیک
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس باصره مدیرعامل یک واحد فناور با اشاره به اهمیت استفاده از کودهای ارگانیک در بهبود سلامت محصولات کشاورزی، گفت: کودهای ارگانیک علاوه بر گیاه، زمین و خاک را نیز تقویت کرده و از تخریب خاک جلوگیری میکنند و برای محیط زیست بی خطر هستند.
عباس باصره بیان کرد: کودهای تولیدی در این شرکت از پسماندهای آبزیان و جلبک دریایی و چند عنصر غیرشیمیایی به عمل میآید که علاوه بر کمک به بازدهی بالای محصول، در حاصلخیزی خاک و سلامت گیاه نیز بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه محصولات کشاورزی تولیدی با کودهای مایع ارگانیک علاوه بر رشد بیشتر، طعم بهتری نیز دارند، افزود: این واحد فناور پس از ۶ سال فعالیت تحقیقی در مناطق مختلف، امروز موفق به تولید این کودها در حجم انبوه شده است.
مدیرعامل این واحد فناور با اشاره به حمایتهای پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم، گفت: با راهاندازی کارخانه تولید این کودها، برای بیش از ۱۳ نفر اشتغالزایی شده است.
باصره میزان تولید سالانه این شرکت را هفت هزار تن اعلام کرد و افزود: خوشبختانه بازاریابی خوبی برای این محصولات صورت گرفته و بسیاری از کشاورزان از سراسر کشور متقاضی این کودها هستند، زیرا که در این ۶ سال فعالیت تحقیقی بارها و بارها این کودها را در مناطق مختلف آزمایش کردیم و نتایج مطلوب حاصل شده است.
وی سرمایهگذاری انجام شده در این پروژه را ۲۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: یکی از مهمترین نیازها در حال حاضر تأمین سرمایه در گردش است که امیدواریم این مهم با توجه به نگاه دولت سیزدهم به حوزه فناوری و حمایت از کسب و کارهای نو، محقق شود و زمینه اشتغالزایی هر چه بیشتر فراهم شود.
انتهای پیام/