مقاومت در برابر حملات سایبری با امنافزار ایرانی
به گزارش خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، با توجه به حیاتی بودن مسئله امنیت سامانههای فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین افزایش روزافزون تنوع تهدیدات و پیچیدگیهای سامانه، شرکتها و سازمانها نیاز دارند بتوانند امنیت سامانههای خود را از مرحله طراحی و سپس تولید و پس از آن استقرار و نگهداری تأمین نمایند. در حال حاضر شرکتهای دانشبنیان در حوزه امنیت تلاش میکنند با استفاده از دانش فنی مهندسان ایرانی، امنیت شبکه داخلی را با استفاده از نرمافزارهای بومی تامین کنند.
زهرا احمدی یکی از فعالان این شرکت دانشبنیان در توضیح خدمات ارائه شده به خبرنگار آنا گفت: شرکت ما در زمینه توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات مجری و ارائهدهنده ابزارهای ایجاد و راهاندازی پرتالهای سازمانی، خدمات الکترونیکی امن، خدمات رایانش ابری، دسترسپذیری (WCAG) و خدمات مشاوره دولت الکترونیک به سازمانها و شرکتها فعالیت میکند.
احمدی با اشاره به اینکه هر دو محصول این شرکت یعنی پرتالهای سازمانی و فضای ابری دانشبنیان هستند ادامه داد: این دو محصول از لحاظ امنیت در بالاترین سطح قرار دارند بهطوریکه تاکنون سابقه هیچ گونه هک را در کشور نداشتند و در حال حاضر بالغ بر هزار مشتری بر روی فضای ابری ما کار میکنند.
این فعال فناور ادامه داد: سرعت پایدار، امنیت بالا، قابلیتهای پیشرفته، از ویژگیهای منحصربهفرد پرتال سازمانی و سامانههای خدمات الکترونیکی این شرکت دانشبنیان هستند که در حال حاضر در بانکها، دانشگاه پیام نور، سازمان استاندارد و.. استفاده میشود.
احمدی اظهار داشت: در بحث امنیتی پرتال نیز تدابیر و رویکردهای ویژهای در طراحی پرتال سازمانی در نظر گرفته است که باعث شده پرتالهای طراحیشده این شرکت دانشبنیان علاوه بر برخورداری از امکانات پیشرفته، در برابر حملات سایبری نیز مقاومت زیادی از خود نشان دهد.
انتهای پیام/