سامانه ای برای ارتقای کیفیت زندگی طراحی شد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محققان یک شرکت دانشبنیان موفق شدند با طراحی محصولاتی مبتنی بر سبک زندگی دیجیتال و محور سبک زندگی، گامی در راستای ارتقای زندگی روزمره کاربران بردارد.
سیدمحمدعلی اردستانیزاده مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان به معرفی محصولات دانشبنیان این شرکت پرداخت و گفت: سامانه تنظیم برنامه هفتگی که در این شرکت طراحی کردیم در راستای ارتقای کیفیت تنظیم برنامه هفتگی و نرمافزار تنظیم هوشمند برنامه قطارهای راهآهن جمهوری اسلامی ایران بهعنوان نخستین سامانه هوشمندسازی در حوزه نرمافزاری، محصولات دانشبنیان ارائهشده توسط این شرکت هستند.
این فعال حوزه فناوری، استفاده بهینه از منابع موجود را هدف اصلی هر دو محصول دانست و اضافه کرد: کاهش چشمگیر زمان برنامهریزی برای استادان و دانشجویان، حذف کامل تداخل برنامه هفتگی کلاسها، ایجاد رضایت خاطر استادان و دانشجویان و کاهش نگرانی از برنامهریزیهای نامتناسب در این سامانه گنجانده شده است.
وی ادامه داد: همچنین استفاده مناسب از همه ظرفیتهای دانشگاه در زمینه نیروی انسانی، کاهش اتلاف وقت و انرژی بهواسطه کاهش ترددهای غیرضروری به دانشگاه، تقسیم منابع مختلف دانشگاه بین رشتهها و گرایشهای مختلف در ساعات و روزهای هفته از مهمترین ویژگیهای این سامانه تنظیم برنامه به شمار می رود.
وی ادامه داد: نرمافزار تنظیم هوشمند برنامه قطارهای راهآهن جمهوری اسلامی ایران عملیات زمانبندی هوشمند حرکت قطارها را بر عهده دارد و در کاهش تأخیر و افزایش راندمان و بازدهی خطوط ریلی بسیار کارا و مفید است.
اردستانی زاده با اشاره به اینکه نمونههای موجود در کشور علاوه بر اینکه موتور هوشمند محصولات این شرکت را ندارند و از جهت کارایی نیز برای بخشی از فعالیتها طراحی شدهاند و همه برنامههای موجود در این محصولات را پوشش نمیدهند عنوان کرد: این برنامهها کاملاً مطابق با شرایط کشور بومیسازی شده و بر اساس فرآیندها و قوانین داخلی کشور هستند نمونه و مشابه خارجی نیز ندارد.
مدیرعامل این شرکت با تأکید بر اینکه حمایتهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری نقش بسزایی در رشد شرکتهای دانشبنیان و خلاق دارد ادامه داد: ارائه تسهیلات مالی، تساهل در شرایط ارائه وام، هماهنگی با دستگاههای اجرایی میتواند در رونق شرکتهای دانشبنیان بسیار کمککننده باشد.
اردستانیزاده اضافه کرد: امیدواریم با توجه به سختگیریهای درستی که در دانشبنیان شدن مجموعهها صورت گرفته در مناقصات امتیازاتی برای این شرکتها در نظر گرفته شود و معافیتهای مالیاتی که قبلاً شرکتهای دانشبنیان استفاده میکردند مجدداً در اختیارشان قرار گیرد.
انتهای پیام/