دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 خرداد 1402 - 11:38

ایجاد ۳ رشته کاربردی در مقطع ارشد دانشگاه آزاد دزفول

ایجاد ۳ رشته کاربردی در مقطع ارشد دانشگاه آزاد دزفول
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول ۳ رشته کاربردی و جدید را به رشته‌های کارشناسی ارشد خود اضافه کرد.
کد خبر : 850760

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول سه رشته کاربردی و جدید را به رشته‌های کارشناسی ارشد خود اضافه کرد. این رشته‌های جدید شامل طبیعت گردی-اکوتوریسم، روان شناسی ورزشی و علوم زمین با گرایش زمین ساخت (تکتونیک) هستند.

حسین اسدی ذاکر مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این‌باره به آنا گفت: طبیعت گردی-اکوتوریسم رشته‌ای بسیار جذاب برای دانشجویانی است که به دنبال اکتشاف زیبایی‌های طبیعت هستند. هدف از این رشته، آشنایی با مناطق اکوتوریسم، چگونگی استفاده از منابع اکوتوریسم برای رشد اقتصادی و حفاظت از محیط زیست است. دانشجویان این رشته، مطالب مفید و کاربردی در مورد جنبه‌های مختلف گردشگری مانند کسب و کار و حفظ منابع طبیعی و تاریخ زیست محیطی می‌آموزند.

وی ادامه داد: رشته روانشناسی ورزشی عمدتاً به بررسی عوامل روانشناختی در عرصه ورزش عمومی و قهرمانی می‌پردازد و تلاش دارد با درک عوامل ذهنی ـ روانی مؤثر بر عملکرد در ورزش، موجبات ارتقاء عملکرد فرد و تیم را فراهم کند. یافته‌ها و جذابیت‌های علم روان‌شناسی، اینبار به کمک ورزشکاران آمده و متخصصین این رشته را قادر خواهد ساخت تا به روش‌های علمی، بازدهی فعالیت‌های ورزشی را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

اسدی ذاکر افزود: رشته علوم زمین - زمین ساخت یک رشته مهم در حوزه علوم زمین است که دانشجویان با فرایند‌های تکتونیکی و ایجاد کوه‌ها و دروازه‌های زمینی آشنا می‌شوند. در این رشته، دانشجویان با تحلیل لایه‌های زمینی و شکل گیری آن‌ها آشنا می‌شوند و دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد این رشته نیز در مشاغل کلیدی مانند صنایع مرتبط با اکتشاف و استخراج منابع نفتی، گازی و معدنی کشور، صنایع عمرانی مانند راه‌سازی، سدسازی و شهرسازی و همچنین برآورد مخاطرات زمین مانند زلزله و زمین‌لغزش مشغول به خدمت هستند.

مسئول روابط عمومی واحد دزفول گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دزفول با اضافه کردن سه رشته کارشناسی ارشد جدید به دانشجویان فرصت می‌دهد تا در حوزه‌های جدیدی همچون طبیعت گردی، روان شناسی ورزشی و علوم زمین-زمین ساخت تحصیل کنند. این رشته‌ها با نیاز‌های بازار کار هماهنگ شده‌اند و به دانشجویان امکان می‌دهند تا با ورود به حوزه‌های مرتبط، به عنوان متخصصانی باتجربه و دارای دانش کافی عمل کنند. این رشته‌های جدید به دانشجویان کمک می‌کنند تا مهارت‌های مورد نیاز برای این حوزه‌ها را به دست آورده و در آینده در بازار کار رقابتی بهترین شغل‌ها را کسب کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب