ضرورت بهکارگیری ظرفیتهای دانشگاهی در اکتشافات
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر حسنزاده معاون اقتصادی استاندار کرمان امروز در افتتاحیه نمایشگاه و رویداد تخصصی عصر امید سیرجان گفت: یکی از چالشهای مهم در کشور، ارتباط صنعت و دانشگاه است که این موضوع تا حد زیادی در استان کرمان رفع شده است.
وی ادامه داد: تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه را میتوانیم در برگزاری نمایشگاه عصر امید ببینیم که این حرکتی رو به جلو است. در استان کرمان صنایع کوچک و متوسط با دانشگاهها به خوبی ارتباط برقرار کردهاند.
حسن زاده مطرح کرد: در تمام دنیا صنایع بزرگ تحولات ایجاد کردهاند؛ اما اکنون میبینیم که صنایع کوچک و متوسط باعث توسعه صنایع شده است.
این مسئول با تأکید بر اینکه در حوزه کارخانهداری و کارخانهسازی گام برداشتهایم، گفت: این نشان میدهد هنوز آنطور که باید صنعتی نشدهایم و باید به سمت تأمین نیازهای دانشبنیان، فناورانه و آی تی برویم.
وی با تأکید بر اینکه صنایع بالادستی در حوزه معدن کار نکردهاند، گفت: از دانشگاه آزاد انتظار داریم چنین مسئلهای را رفع کند. پیشبینی میکنیم آینده نزدیک با مشکل کمبود سنگ مواجه شویم؛ این به آن معناست که هنوز اکتشاف را مد نظر نداریم نه اینکه سنگ کم داشته باشیم.
معاون اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه اکتشافات یک عملیات علنی و تخصصی است، ادامه داد: کرمان یک استان با ظرفیت معدنی است، ولی اکتشافات در آن انجام نمیشود که دانشگاه ازاد میتواند به این موضوع ورود کند.
حسنزاده گفت: ذخایر شمالی استان کرمان ۸ میلیارد تن و جنوب این استان ۳۲۸ میلیون تن است که این فاصله اکتشافات در شمال و جنوب استان را نشان میدهد.
وی با تأکید بر اینکه باید به سمت اکتشافات عناصر جدید برویم، مطرح کرد: اکنون ۸۰ نول کانی و عنصر داریم؛ اما اکتشاف نداریم. علاوه بر اینها، کمبود دانشجو و رشتههای مرتبط با اکتشافات را داریم که باید به اینمسئله رسیدگی کرد.
به گزارش آنا، رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید سیرجان با توجه به ظرفیتهای شهرستان سیرجان و برای نخستینبار بهصورت تخصصی در بخش صنایع از امروز هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در حال برگزاری است.
انتهای پیام/