ضرورت تعیین جایگاه سرمایهگذاری خطرپذیر در کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین نشست کمیسیون تأمین مالی و اعتباری انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ برگزار شد.
محمدمهدی فریدوند رئیس هیئتمدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور در حاشیه این رویداد به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این انجمن سرمایهگذار خطرپذیر محل گردهمایی بیش از ۱۲۰ صندوق و نهاد سرمایهگذاری خطرپذیر است که متشکل از صندوقهای پژوهش و فناوری و شرکتهای سرمایهگذاری خطرپذیر هستند و سال گذشته بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان خدمات از طریق این مجموعه به اکوسیستم دانشبنیان استارتآپی ارائه شد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران افزود: هدف این است که بتوانیم ظرفیتها و منابع مالی را افزایش و به شکلگیری اکوسیستم دانشبنیان کمک کنیم.
فریدوند بیان کرد: گزارشها نشان میدهد سال گذشته منابع در قالب سرمایهگذاری خطرپذیر بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان منابع از طریق صندوقها و نهادهای سرمایهگذاری به اکوسیستم استارتآپی ارائه شده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور مطرح کرد: تمام صنعتها و حوزهها تأمین مالی منحصر بهفرد خودش را دارد. زمانیکه سخن از فضای استارتآپی و دانشبنیان به میان میآید، ریسکها و نیازمندیهای متفاوت مطرح است و این نیازها از طریق نهادهای مالی تأمین میشود.
وی گفت: سرمایهگذاری و تأمین مالی خطرپذیر برای استارتآپها مزایای بسیار زیادی دارد. این سرمایهگذاری تسهیلشدهتر است و با تضامین حداقلی به استارتآپها ارائه میشود و درنهایت فرصت بهتری برای آنها فراهم میکند.
به گزارش آنا، همزمان با دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (Inotex۲۰۲۳) و نخستین رویداد تأمین مالی نوآوری و فناوری (Finotex۲۰۲۳)، نشست مدیران عامل صندوقهای پژوهش و فناوری به ابتکار انجمن صنفی کارفرمایی صندوقها و نهادهای سرمایه گذاری خطرپذیر کشور برگزار شد.
نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ از سهشنبه ۱۹ اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس در حال برگزاری است و تا جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.
انتهای پیام/