دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

معاون فرهنگی دستگاه قضا: اقدام شتاب‌زده در موضوع برجام صحیح نیست

معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: گاهی شاهد آن هستیم برخی از دوستان البته متعهد در موضوع برجام به دولت پیشنهاد می‌کنند فورا همه چیز را زیر پا بگذارید که این اصلا پسندیده نبوده و منطبق با سیره اسلامی نیست.
کد خبر : 84439

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی در مراسم تجلیل از حقوقدانان و وکلای شرکت‌کننده در طرح خدمت جهادی فجر 94 ضمن تبریک ایام شعبانیه و میلاد امام حسین(ع) افزود: ما بسیجی‌ها باید ایشان را اسوه و الگوی خود قرار دهیم.


وی ضمن اشاره به سیر زندگی آن بزرگوار، ایشان را نماد تعهد و پایبندی به حقوق و قرارداد دانست و اظهار کرد: آن حضرت 10 سال بر همان معاهده‌ای که برادرشان حضرت امام حسن(ع) با معاویه امضا نمودند پایبند بود، در حالی که معاویه به هیچ یک از مفاد آن عمل نکرد و ایشان می‌توانستند تعهدی به آن قرارداد نداشته باشند که این برای جامعه امروز ما درس بسیار آموزنده‌ای است.


معاون دستگاه قضا تاثیر تاسی به این رفتار امام حسین(ع) را سعه‌ صدر در برخورد با مخالف تبیین کرد و گفت: باید در برخورد با مخالفین حوصله داشته باشیم و به محض وقوع اتفاقات و بروز تخلف، کل تعامل ایجاد شده را زیر پا نگذاریم و در واقع باید از امام حسین(ع) درس حقوقی سیاسی بگیریم.


صادقی تاکید کرد: گاهی شاهد آن هستیم برخی از دوستان البته متعهد در موضوع برجام به دولت پیشنهاد می‌کنند فورا همه چیز را زیرپا بگذارید که این اصلا پسندیده نبوده و منطبق با سیره اسلامی نیست و بر خلاف سیره‌ نبوی و ائمه اطهار(ع) است که با وقوع کوچک‌ترین تخلفی از طرف مقابل پیمان‌ها را زیر پا بگذارند.


معاون قوه قضاییه با بیان اینکه در مسایل سیاسی اجتماعی و بین المللی باید با حوصله، درایت و با لحاظ جمیع جهات اقدام کرد، گفت: اکیدا از هرگونه رفتار و اقدام شتاب زده و بر اساس ملاحظات جناحی و بعضا دم دستی باید پرهیز کرد.


وی ادامه داد: آن بزرگواران، اولا محکم می‌ایستادند، سپس با رعایت جوانب طریق مدارا در پیش می‌گرفتند و البته بعضا به حسب شرایط هم با جدیت برخورد می‌کردند و هنگامی که امکان پایبندی نبود معاهده را فسخ کرده و به مقابله می‌پرداختند.


صادقی گفت: با اخذ چنین تصمیمات شتاب‌زده، طرف مقابل با ابزارهای مختلفی اعم از بازی‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی، کشور را متهم به پیمان‌شکنی خواهد کرد.


معاون قوه قضاییه با اشاره به تاثیر تبلیعات بر افکار عمومی اضافه کرد: تبلیغات ابزار بسیار قدرتمندی است که می‌تواند سیاهی را سپیدی جلوه داده و واقعیت‌ها را برعکس کند، منتهی باید ابتدا واقعیتی وجود داشته باشد که رسانه‌ها بتوانند آن را طرح کرده و دامن بزنند.


صادقی به اشاره به غول‌های رسانه‌ای وابسته به جریان صهیونیستی آمریکایی متذکر شد: این رسانه‌ها به قدری در قدرت نرم و مقولات رسانه‌ای قدرت یافته‌اند که واقعیات را رقم می‌زنند و از هیچ خبر می‌سازند و در چنین فضایی اگر دست به اقدامی شتاب‌زده نظیر آنچه که به دولت پیشنهاد می کنند بزنیم، محکوم به پیمان شکنی خواهیم شد و موج روانی منفی و بی دلیلی بر علیه کشور ایجاد می شود.


معاون فرهنگی دستگاه قضا با بیان این نکته که به لحاظ حقوقی حق داریم اقداماتی انجام دهیم، عنوان کرد: اما باید توجه داشته باشیم همه چیز مساله حقوقی نیست و باید ابعاد سیاسی را در نظر گرفت؛ چرا که این فضای سیاسی بسیار متاثر از فضای رسانه‌ای است و ما باید توان رقابت با قدرت نرم آنها بسنجیم، لذا باید حوصله بیشتر به خرج دهیم.


صادقی در ادامه سخنان خود خطاب به اعضای بسیج حقوقدانان گفت: از شما و جامعه حقوقی کشور می‌خواهم تا ضمن آنکه با پیروی از امام حسین (ع) روحیه بسیجی را تقویت می‌کنید، در مسیر تخصص و رسالت‌تان که بالا بردن سطح آگاهی‌های حقوقی مردم است، با رعایت جمیع جهات وارد میدان شده و صرفا دانش حقوق را به مردم یاد ندهید، چرا که این باعث افزایش درگیری‌ها، اختلافات، تشکیل پرونده‌های بی‌مورد و خودخواهی است و حقوق را باید با اخلاق همراه کرد و آن را در جامعه ترویج کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب