تلاش برای محرومیتزدایی و توانمندسازی با فناوریهای بومی در نمایشگاه ایرانآباد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری نمایشگاه فناوریها و محصولات محرومیتزدا (آباد ایران) با حضور رضا اسدیفرد، معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان، سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، علیرضا ازهدی، مدیرعامل موسسه دانشمند و مرتضی فیروزآبادی، مدیر کل راهبری شغلی کمیته امداد امام خمینی (ره) در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار شد.
اسدی فرد رئیس نمایشگاه آباد ایران با اشاره به ضرورت برگزاری این نمایشگاه توضیح داد: شرکتهای دانشبنیانی که تعداد آنها امروز به بیش از ۸ هزار شرکت رسیده است با ظرفیت های قانونی مختلف مورد حمایت قرار میگیرند تا اقتصاد کشور را از یک اقتصاد تک محصولی و منبع محور به یک اقتصاد بهره ور و نوآور تبدیل کنند.
وی در ادامه افزود: اما یکی از دغدغههای ما در معاونت علمی این بود که منابع حمایت از شرکتهای دانش بنیان از بودجه عمومی و بیت المال تامین می شود و همه اقشار محروم جامعه از آن سهم دارند. از این رو باید منافع این شرکت های دانش بنیان به قشر محروم جامعه نیز برسد.
اسدی فرد با تاکید بر بهره گیری از توان دانشبنیان ها در مناطق محروم توضیح داد: اگر شرکتهای دانش بنیان بحث کمک به توانمندسازی محروم را در دستور کار قرار دهند دستاوردهای خوبی را برای کشور به وجود میآورند.
وی با اشاره به حل بسیاری از مسائل روستای محروم و اشتغالزایی با استفاده از راهکارهای نوآورانه گفت: پیشنهاد ما برای اشتغالزایی در این مناطق این است که به کمک دانشبنیانها ماشین آلات کوچک را در اختیار کارگاه های کوچک بگذاریم تا علاوه بر تامین اشتغال پایدار در مناطق محروم به رشد و تقویت تولید در کشور کمک کنیم. تجهیزات CNC مبل سازی و دستگاههای تزریق پلاستیک کوچک برای ساخت قطعات، نمونه این نوع ماشینها برای اشتغال زایی در مناطق محروم هستند.
اسدی فرد درخصوص محورهای برگزاری این نمایشگاه توضیح داد:این نمایشگاه در ۵ محور مسکن و زیرساختهای توسعه روستایی، کشاورزی، دامپروی و شیلات ماشین آلات کوچک مقیاس، سلامت بهداشت و توانبخشی و فناوریهای آموزشی فعالیت خود را از ۲۳ تا ۲۵ خرداد در مصلی امام خمینی شروع خواهد کرد.
وی در ادامه بیان کرد: انتظار داریم این نمایشگاه تبدیل به یک بازارگاه دائمی برای عرضه محصولات و فناوری هایی شود که به توانمندسازی و محرومیت زدایی در کشور کمک کند.
مدیر توسعه شرکتهای دانشبنیان، مبنای طراحی و برگزاری نمایشگاه آبادایران را بکارگیری مشارکت مردم در بحث توانمندسازی و محرومیت زدایی دانست و توضیح داد: بر این اساس شرکتهای دانشبنیان و مردم راهکارهای مناسب و اقتصادی خود را برای رفع محرومیت در اختیار ما قرار میدهند. همچنین یکسری سکو مشارکت مردمی در نظر گرفته شده است تا در کنار حمایتهای نهادهای مختلف تامین مالی و مشارکت مردم را در حل مسائل مناطق محروم نیز داشته باشیم.
گفتنی است؛ نمایشگاه محصولات دانشبنیان، خلاق و فناور در حوزه محرومیتزدایی (آبادیران) با هدف کمک به توسعه مناطق محروم از طریق معرفی ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان برای پاسخ به چالشها و ایجاد اشتغال پایدار و همچنین توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات شرکتهای دانشبنیان و فناور در حوزه محرومیتزدایی در تاریخ 23 الی 25 خردادماه در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
این نمایشگاه با همکاری معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، بنیاد مستضعفان، بنیاد احسان و کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار میشود.
انتهای پیام/