۵ سیاره در منطقه زهره بررسی میشوند
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، گروهی از اخترشناسان پیشنهاد کردهاند که از تلسکوپ فضایی جیمز وب برای بررسی پنج سیارهای که به اصطلاح در منطقه زهره وجود دارند، استفاده کنند. این منطقه برای اولین بار توسط «استفان کین»، اخترفیزیکدان دانشگاه کالیفرنیا در سال ۲۰۱۴ پیشنهاد شد. منطقه زهره اطراف یک ستاره را توصیف میکند که در آن سیارهای بسیار داغ قرار دارد که آب مایع داشته باشد، اما آنقدر داغ نیست که دیگر جو در آن باشد.
جیمز وب ناسا برای بررسی منطقه زهره میتواند شواهد بسیاری را در مورد تکامل سیاره زهره هم روشن کند. همچنین میتواند اطلاعات زیادی در مورد تکامل سیارات قابل سکونت که بعد از مدتی تبدیل به سیاهای آتشین شدند، به ما بدهد. برخی از دانشمندان بر این باورند که زهره ممکن است زمانی قابل سکونت بوده باشد، قبل از اینکه به سیارهای آتشین تبدیل شود. در واقع، محققان معتقدند که تشخیص گازهایی مانند متان یا اکسید نیتروژن در سیارات فراخورشیدی شبه زهره میتواند نشان دهنده وجود حیات در آن سیارات باشد.
به گفته «کولبی اوستبرگ»، دکترای UCR «تشخیص این مولکولها در ونوس خارجی نشان میدهد که جهانهای قابل سکونت میتوانند در منطقه زهره وجود داشته باشند و احتمال یک دوره معتدل در گذشته زهره را تقویت کند.»
اوستبرگ مطالعه خود را با هدف شناسایی پنج سیاره زهره مانند از فهرست ۳۰۰ سیارهای که کاندیدای ایده آل برای مشاهدات جیمز وب در آینده هستند، هدایت کرد. جستجوی آنها معیارهایی از جمله اندازه، جرم و مسیرهای مداری را برجسته کرد. محققان که یافتههای خود را در مجله نجومی منتشر کردند، همچنین به دنبال سیاراتی بودند که به دور ستارههای درخشان میچرخیدند تا بهترین شرایط نوری را برای رصد سیارات به جیمز وب بدهند.
جیمز وب برای روشن کردن تحولات سیارهای میتواند به پاسخ پرسشهای بسیاری کمک کند. اما پاسخ به برخی سوالها وقتی که فقط دو سیاره زهره و زمین را برای تجزیه و تحلیل در منظومه شمسی داشته باشیم، دشوار است. اگر دادههای جیمز وب به ما نشان دهد که اکثر سیارات در منطقه زهره تکامل آتشین مشابهی با همسایه سیارهای ما دارند، در واقع میتواند دلیلی برای نگرانی باشد. این یک هشدار برای ما خواهد بود. ما باید بفهمیم که در سیاره زهره چه اتفاقی افتاده است تا در مقابل خطر بایستیم.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/