از «جوش شیرین» تا «سیمپیچ تسلا» در کافه علم هجدهم
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، پردیس مرکزی دانشگاه تهران، میزبان مجموعهای از کافهعلمها با عنوان «آزمایشهای علمی از نزدیک» بود. در این کافهعلمها آزمایشهای گوناگون علمی به صورت تعاملی و با رویکرد حل مسالهای انجام و سپس فرآیند علمی آن از سوی مروجان علم تشریح شد.
این آزمایشها از یک سو موضوعاتی در علم فیزیک همچون فشار هوا، مرکز ثغل و تسلاکویل را واکاوی کردند و از سوی دیگر به معرفی و تحلیل واکنشهای شیمیایی مهمی که با پراکسید هیدروژن، جوش شیرین و... صورت میگیرد و نیز آزمایشهایی که منجر به فرآورده هایی همچون دیاکسید کربن، کربنات سدیم و...میشود پرداختند.
این کافهعلمها نخستین مجموعه از کافهعلمهای جایزه مصطفی(ص) با محوریت آزمایشهای تعاملی است. کافهعلم با رویکرد همگانیسازی علم میکوشد علم را در محیطهای عمومی و با زبانی صمیمی و گفتگو-محور و زیر نظر یک یا چند مروج علم در دسترس همگان قرار دهد. این رویداد از آغاز سال 1400 تاکنون در شهرهای مختلف ایران به اجرا درآمده است.
انتهای پیام/