نیمی از تالار ها بعد از کرونا به طور کامل تعطیل شدند
خسرو ابراهیمی نیا رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس در گفتگو با خبرنگار آنا از ورشکستگی ۱۰۰ درصدی تالارهای پذیرایی در زمان کرونا گفت و ادامه داد: احیای دوباره یک تالار پذیرایی به سادگی بازگشایی یک واحد صنفی نیست، تالارداری یک صنعت است. برای این که یک تالار دوباره آغاز به کار کند نیاز به این است که تا ۸ شغل مستقیم به صورت همزمان با هم کار کنند مثلا آشپزخانه، گروه هنری، تجهیزات و دکوراسیون و ..
وی افزود: با این که بعد از کرونا تدابیری بسیاری برای بازگشایی تالارها انجام شد، اما بیشتر از ۵۰ درصد تالارها دیگر به روال قبل بازنگشتند و به طور کامل تعطیل شدند. تالارهای که امروز فعالند نیز هنوز مانند روال پیش از کرونا فعالیت ندارند و صرفا برای حفظ بقای خود کار میکنند. قیمت تمام شده تالار برای هر نفر افزایش یافته، اما سود آن به دلیل افزایش قیمت در اکثر کالاها و خدمات نسبت به دوران پیش از کرونا کاهشی بوده و سود ده درصدی تالارها به زیر ۵ درصد رسیده است.
خسرو ابراهیمی نیا خاطرنشان کرد: به سبب تعطیل کردن تالارها در ایام کرونا مردم به سمت برگزاری مراسم در باغهای اطراف شهر رفتند و دچار مشکلات زیادی از قبیل مسمویتهای غذایی و کلاهبرداری را داشتند. شکایت از افرادی که برای مناسبتهای مختلف باغ اجاره میدهند امکانپذیر نیست، اما اتحادیه تالارهای پذیرایی در روزهای اداری در کمتر از ۲۴ ساعت به شکایات مردمی رسیدگی میکند. افرادی که قصد شکایت از تالارهای متخلف دارند میتوانند با شماره تلفن اتحادیه ۸۸۵۳۵۲۵۵ تماس بگیرند و حقوق خود را ایفا کنند. اتحادیه تالارها کمتر از ده شکایت در سال گذشته داشته است که نشان از کیفیت خدمات میدهد.
این مقام صنفی برگزاری جشن طلاق در تالارهای تهران را شایعه دانست و اظهار داشت: ما اجازه برگزاری این قبیل مراسمها را به اعضای اتحادیه نمیدهیم. متاسفانه در سالی که گذشت عمده مراسمهای برگزار شده در رابطه با عزاداری بودند.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی استاندارد زمان مراسمهای تالارها را سه و نهایتا سه و نیم ساعت اعلام کرد و گفت: ورودی تالارها از ۱۰۰ هزار تومان تا سه میلیون تومان برای هر نفر است و هزینه برنامه هنری بستگی به هنرمند دارد و برای این مورد نرخی تعریف نشده است.
انتهای پیام/