دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 دی 1401 - 15:18
حمایت از دانش‌بنیان‌ها نتیجه می‌دهد؛

طراحی و ساخت ۴۵ نوع ماشین‌آلات مورد نیاز صنایع غذایی

طراحی و ساخت ۴۵ نوع ماشین‌آلات مورد نیاز صنایع غذایی
یکی از شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به ساخت ۴۵ نوع ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز صنایع غذایی شده است.
کد خبر : 823406

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، صنعت مواد غذایی یکی از صنایع حساس، مهم و در عین حال مورد نیاز مردم است. با توجه به افزایش سطح استاندارد‌های بهداشتی تولید مواد غذایی و افزایش مصرف توسط مردم، نیاز به تجهیزات و ماشین‌آلات بهداشتی در این صنعت قابل توجه و رعایت کیفیت بالای آن‌ها حیاتی است.

جواد نیکوکار، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در علمی و تحقیقاتی اصفهان، با اشاره به تولید ۴۵ نوع دستگاه مختلف در ۵ زیردسته، توسط این شرکت اظهار کرد: شستشوکننده میوه و سبزی، دستگاه‌های خردکن سبزی، آسیاب‌ها، بسته‌بندی و پُر کُن و همچنین دستگاه‌های اسلایسر، ۵ دسته‌بندی تجهیزات تولیدی این شرکت را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: در حوزه شستشو کننده‌های میوه و سبزی، از یک سو تولید کننده داخلی کمی داریم و از سوی دیگر تقاضا برای خرید این محصولات با الزام وزارت بهداشت به شستشوی بهداشتی میوه و سبزی و افزایش مصرف میوه و سبزی آماده، افزایش یافته است. محصولات این دسته، شستشو را مکانیزه و سریعتر کرده و مصرف آب را نیز کاهش می‌دهد. دستگاه‌های خرد کن سبزی هم در تکمیل خط شستشوی میوه و سبزی تولید شده است. سیاست این شرکت در تولید ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز صنایع غذایی، کامل شدن دستگاه‌های زنجیره است.

مدیرعامل این شرکت فناور افزود: در بخش دستگاه‌های آسیاب‌کننده هم دستگاه‌های مختلفی از مقیاس خانگی تا صنعتی تولید شده که کاملا متناسب با نیاز مشتریان طراحی شده و علاوه بر قدرت آسیاب بالا، امکان انتخاب اندازه پودر محصول نهایی را هم دارد. دستگاه‌های بسته‌بندی و انواع پرکن شامل پرکن مایعات و مواد پودری و گرانولی تولید شده که هدف اصلی تلاش برای تولید بهداشتی‌تر و سریعتر بوده است.

نیکوکار در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در دسته دستگاه‌های اسلایسر، دستگاه‌های صنعتی موجود در کشور یا وارداتی است و یا پاسخگوی نیاز داخلی نیست. در این راستا دو نوع تجهیز در شرکت نهامین صنعت کهندژ ساخته شده که یکی برای میوه و سبزی و دیگری برای قارچ است. در حال حاضر ظرفیت دستگاه‌های اسلایسر میوه و سبزی ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم در ساعت و ظرفیت اسلایسر قارچ ۴۰۰ کیلوگرم در ساعت است.

گفتنی است، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت اجرایی خود را نزدیک به سه دهه است که به طور جدی با راه‌اندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های فناور نوپا که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن را ندارند، آغاز کرد و به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در برای توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. هم اکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیش از ۶۴۰ واحد فناور مستقر بوده و برای بیش از ۸۴۰۰ نفر نیز اشتغال پایدار ایجاد شده است.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب