دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 دی 1401 - 16:13
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد بوشهر:

وحدت حوزه و دانشگاه به معنای آزمودن دانش تخصصی این ۲ نهاد نیست

وحدت حوزه و دانشگاه به معنای آزمودن دانش تخصصی این ۲ نهاد نیست
حجت‌الاسلام سیدمهدی قاضی‌زاده عنوان کرد: قرابت فکری و عملی حوزه و دانشگاه به معنای این نیست که دانش تخصصی این دو نهاد آزموده شود؛ بلکه باید افکار حوزویان و دانشگاهیان به هم نزدیک شوند.
کد خبر : 822184

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بوشهر، نشست تخصصی «وحدت حوزه و دانشگاه» با حضور سروش حیدری سنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، حجت‌الاسلام علی‌اکبر اسماعیلی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، حجت‌الاسلام سیدمهدی قاضی‌زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و جمعی از مدیران، مسئولان دانشگاه، حوزه، استادان و پژوهشگران فعال در این بخش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این نشست با ابراز امیدواری به اینکه این نشست ثمرات ارزشمندی برای پیشرفت کار و تقویت فعالیت‌های دینی و زمینه‌ساز مناسبی برای ارتقای آن باشد، گفت: برای تحقق اسلام ناب محمدی، نزدیکی بین دانشگاه و حوزه، امری ضروری است.

قاضی‌زاده با بیان اینکه نزدیکی و قرابت فکری و عملی حوزه و دانشگاه به معنای این نیست که دانش تخصصی این دو نهاد آزموده شود، توضیح داد: قرابت فرهنگی میان دانشگاه و حوزه، نیازمند این است که حوزویان و دانشگاهیان با افکار یکدیگر آشنا شوند.

وی متذکر شد: حوزه و دانشگاه باید در موضوعات مورد تحقیق، پژوهش و کار علمی، فعالیت مشترک داشته باشند، در این کار مشترک همانطور که چند استاد متخصص دانشگاهی با یکدیگر فعالیت علمی مشترک انجام می‌دهند، آنها هم باید با فعالیت بین‌بخشی در کنار هم کار تخصصی انجام دهند که قطعاً این فعالیت از غنای بیشتری برخوردار خواهد بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به وجود بخشی به نام «پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه» در حوزه علمیه قم توضیح داد: در حوزه علمیه قم طُلّابی که بعضاً تخصص‌های دوگانه (تخصص حوزوی و دانشگاهی) دارند، برای فعالیت‌های میان‌بخشی در این بخش انتخاب می‌شوند و موضوعات روز مورد نیاز جامعه را از نگاه دینی به کنکاش و بررسی دقیق قرار می‌دهند، در حقیقت مُداقه این گروه موجب می‌شود بخشی از نیازهای جامعه برآورده شود.

قاضی‌زاده با بیان اینکه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه، نیازمند حوزویانی آشنا به نیازهای روز جامعه است، ادامه داد: حوزویان با توجه به مبانی عمیقی که تحصیل کرده‌اند، باید موضوعات جدید و مسحدثه را براساس مبانی عمیق اسلام ناب محمدی که تعلیم دیده‌اند با مباحث روز به کنکاش بپردازند و نیازهای جامعه را استخراج و به افکار عمومی و متخصصین مربوطه ارائه دهند.

وی مطرح کرد: در سایه وحدت حوزه و دانشگاه، باید افرادی در خروجی دانشگاه‌ها به جامعه معرفی شوند که متعهد، متدین و متخلق به اخلاق ناب محمدی باشند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر تشریح شد: در این صورت است که خروجی‌های فعالیت حوزه و دانشگاه برای تحقق اسلام ناب محمدی کمک خواهد کرد و می‌تواند ملتی را به سوی ارتقای اهداف عالیه دینی جهش دهد و این حرکت را سرعت بخشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب