۲۰۳۰؛ سندنویسی غرب برای سلطهگری بر جهان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، نشست تخصصی «وحدت حوزه و دانشگاه» با حضور سروش حیدری سنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، حجتالاسلام علیاکبر اسماعیلی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، حجتالاسلام سیدمهدی قاضیزاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و جمعی از مدیران، مسئولان دانشگاه، حوزه، استادان و پژوهشگران فعال در این بخش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این نشست با بیان اینکه آرزومندیم فضایی ایجاد و سیستم دانشگاه و حوزه یکپارچه شود، گفت: البته زمانی این یکپارچگی وجود داشت، اما دسیسههایی از سوی دشمنان این روند را از یکدیگر جدا کرد.
حیدری سنگستانی اضافه کرد: بعداز ظهور اسلام ۴۰۰ سال بهواسطه شرایط آن زمان، جمعآوری علوم مختلف به طول انجامید، اما از ۲۰۰ سال قبل، جدایی شکل گرفت.
وی توضیح داد: این جدایی از اهداف دشمن بود و دشمنان از سال ۱۹۴۵ با سندنویسی دنبال سلطهگری بر جهان بودند و سند ۲۰۳۰ مصداق بارز این موضوع است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر افزود: این دستور کار دارای ۱۷ هدف اصلی و ۱۶۹ هدف ویژه است، به طوری که سند جهانی جدید دامنه فراگیری دارد و علاوه بر حوزه آموزش برای حوزههای دیگر آموزش نیز مصداق دارد.
حیدری سنگستانی با بیان اینکه جریاناتی به شکل غربی وارد زندگی مردم شد، مطرح کرد: باید از جایگاهی که در آن قرار گرفتهایم، فاصله گرفته و از فعالیتهای سمبلیک جدا شویم.
وی افزود: اختلاف میان حوزه و دانشگاه به ضرر زیستبوم انقلاب و اسلام است و بحران ایجاد خواهد کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر یادآور شد: در گذشته محور زندگی مردم، مساجد بود. در کنار مساجد بازار شکل میگرفت، سپس منازل و زمین کشاورزی، در حقیقت مساجد پایگاه اصلی زندگی مردم بود.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، نبود دروس فرهنگی در مقاطع ارشد و دکتری را یک نقیصه دانست و اظهار کرد: انسان در هر جایگاه و موقعیتی نیازمند مباحث و ارشادهای فرهنگی است.
به گزارش آنا، در ادامه این نشست استادان نظر خود را درباره اجرایی کردن اهداف و استحکام پیوند حوزه و دانشگاه بیان کردند.
انتهای پیام/