از ساخت ۳۵۰ قطعه کلیدی و حساس تا دستی بر آتش هنر عکاسی
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ نخستین واحد آهنگری جنوب کشور ذیل یک شرکت صنعتی طراحی مهندسی و تولیدی با هدف اشتغالزایی و بومیسازی قطعات و تجهیزات وارداتی سال ۱۳۶۱ راهاندازی و از آن سال تاکنون موفق به تولید بیش از۳۵۰ قطعه کلیدی و حساس برای نخستینبار در ایران شده است.
تحقیق و توسعه در حوزه قطعات و تجهیزات صنعتی ازجمله فعالیتها و کسب بیش از ۳۵ عنوان برتر صنعتی استانی و کشوری از موفقیتهای دیگر این شرکت بوده است.
خبرنگار آنا در راستای بررسی جزئیات فعالیت این شرکت طراحی مهندسی و تولیدی و آشنایی استادان و دانشجویان رشتههای فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان با سیداحمد قرشینژاد مدیرعامل شرکت گفتوگو کرده است.
قرشینژاد، ابتدای گفتوگو با خبرنگار آنا خواستار ارتباط مستمر صنعت و دانشگاه و ثبت ایدهها و تجاریسازی آنها برای پیشرفت و شکوفایی کشور شد.
وی با تشریح فعالیتهای شرکت متبوع خود اظهار کرد: سال ۱۳۶۱ بود که نخستین واحد آهنگری جنوب کشور را با هدف اشتغالزایی و بومیسازی قطعات و تجهیزات وارداتی راهاندازی کردیم و از آن سال تاکنون موفق به تولید بیش از ۳۵۰ قطعه کلیدی و حساس برای نخستینبار در ایران شدهایم.
این فعال صنعتی، کسب بیش از ۳۵ عنوان برتر صنعتی در سطح استان و کشور را از دیگر موفقیتهای شرکت متبوع خود عنوان کرد.
**هنر عکاسی و نقاشی در کنار تبحر صنعتی
قرشینژاد که علاوه بر امور صنعتی در هنر عکاسی و نقاشی نیز دستی بر آتش دارد، بیان کرد: با آغاز جنگ تحمیلی در راستای لبیک به ندای رهبر کبیر انقلاب اسلامی به جبهههای حق علیه باطل عزیمت کردم.
وی متذکر شد: در طول این سالها بیش از ۵ هزار اسلاید و عکس از فداکاری و رشادت رزمندگان اسلام به ثبت رساندم که بارها در نمایشگاهها و رسانههای گروهی انعکاس یافته است.
این فعال صنعتی افزود: خوشبختانه با ایجاد فضای علمی در واحدهای مختلف ازجمله تحقیق، توسعه و آزمایشگاه، افراد نخبه و با دانش در سطوح علمی بالای دانشگاه علاوه بر ارتقای جایگاه شرکت به دانش خود نیز افزودهایم.
قرشینژاد، یکی از فعالیتهای بنیادی در مجموعه خود را ارتباط مستمر با دانشگاه دانست و افزود: این ارتباط موجب میشود دانشجو تمام درس تئوری خود را بهصورت عینی مشاهده و در آینده بتواند از دانش خود بهصورت عملی استفاده کند.
وی بیان کرد: جالب است برایتان بگویم که بسیاری از مشتریان، سابقه بازدید دانشجویی از کارگاه ما را در زمان دانشجویی داشتهاند؛ بنابراین نتیجه میگیریم این ارتباط برای شرکت نیز سودآور است.
این هنرمند نقاش و فعال صنعتی با توضیح بیشتر فعالیتهای شرکت متبوع خود افزود: تقریباً تمام صنایع نیاز به قطعات فورج دارند که مستقیماً مردم از آن بهرهمند میشوند، بهعنوان مثال بسیاری از اولینها را در این مجموعه تولید کردیم و آخرین کار شرکت تولید قطعات نیروگاهی و ترمز لوکوموتیو برای یکی از شرکتهای بزرگ است که بهصورت مستقیم نیاز مردم و کشور را برطرف کرده و موجب جلوگیری از خروج ارز از کشور میشود.
قرشینژاد در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا درباره اینکه آیا حمایت لازم را از سوی دانشگاه و مراکز و نهادهای مربوط با مأموریت خود داشتهاید و انتظارتان از مسئولان چیست؟ گفت: قوانین دست و پاگیر وضع شده کار تولید را دشوارتر میکند و اگر روزی وارد سیاست شوم، تلاش میکنم برای ترغیب تولیدکننده از قوانین معافیتهای مالیاتی تا کاهش درصد سهم کارفرما در بیمه اجتماعی استفاده کنم.
وی تبیین کرد: اکنون شرایط به گونهای است که تولیدکردن مقرون به صرفه نیست و فقط عشق میخواهد تا بتوانیم ادامه دهیم. عشق به کار و عشق به میهن.
این فعال صنعتی در پاسخ به این سؤال که برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه چه پیشنهادی دارید؟ پیشنهادم آن است که این مراکز بهصورت مستمر با صنعت در ارتباط باشند و ایدهها را ثبت و تجاریسازی کرده و خود را محدود نکنند تا بتوانند پیشرفت کنند.
قرشینژاد با گریز به دوران کرونا بیان کرد: در زمان کرونا بهخصوص در ماههای نخست شرایط بسیار دشواری بر جامعه حاکم بود، بهطوریکه حتی ماسک سه لایه بهداشتی در کشور کمیاب و بسیار گران شده بود.
وی یادآور شد: در اقدامی سریع و هوشمندانه موفق شدیم این بحران و تهدید را به فرصت تبدیل کنیم، بهطوریکه با تغییر خط تولید و طراحی دستگاههای تولید ماسک سهلایه نیمهاتومات برای نخستین بار در استان فارس علاوه بر برطرف کردن بخش زیادی از نیاز شهر و استان و حتی استانهای همجوار درآمد شرکت در آن دوران تاریک افزایش یافت.
فعال صنعتی در شیراز با قدردانی از ارتباط مستمر دانشگاه آزاد اسلامی با صنایع شهرستان زرقان افزود: امیدوارم دانشجویان در جامعه امیدوارتر از گذشته باشند و بدانند با تلاش و کوشش میتوانند به بلندترین قلههای افتخار برسند.
انتهای پیام/