دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست خبری تشریح شد؛

جزئیات کاروان «روایت حبیب»؛ اختتامیه ۱۳ دی‌ماه در کنار مزار شهید سلیمانی

جزئیات کاروان «روایت حبیب»؛ اختتامیه ۱۳ دی‌ماه در کنار مزار شهید سلیمانی
در نشست خبری دومین رویداد ملی کاروان هنری «روایت حبیب» که در حوزه هنری به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی برگزار شد، آخرین جزئیات این رویداد با حضور اهالی رسانه تشریح شد.
کد خبر : 817160
به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری آنا، نشست خبری دومین رویداد ملی کاروان هنری «روایت حبیب» به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، دقایقی پیش هفتم آذر ماه، با حضورعلی فروزانفر، معاون هنری حوزه هنری و سید مهدی ابطحی دبیر ستاد بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سالن مهر حوزه هنری آغاز شد.
 
** آخرین جزئیات از «روایت حبیب»
 
در ابتدای نشست، کلیپی از نخستین رویداد «روایت حبیب» در شهرهای مختلف ایران پخش شد و سپس فروزانفر درباره سیاست‌های حوزه هنری درباره این برنامه عنوان کرد: بزرگداشت شهید سلیمانی یک فرض ملی و شرعی برای هر ایرانی است و حوزه هنری که خود را متولی می‌داند وظیفه دارد که به طور جدی برنامه‌ای دراین باره برای خود تعریف کند. امسال سومین سالگرد شهید سلیمانی است و دومین سالی که این کاروان به ده استان کشور راهی می‌شود.

وی با بیان اینکه ساری کردن شیوه زیست تا شهادت شهید سلیمانی در طول سال وظیفه آنهاست، گفت: به هرحال دی ماه چون یاد ایشان بیشتر جریان دارد ، سعی داریم یک ماه زودتر کاروانها راهی کنیم تا در سالگرد ایشان به کرمان برسند. اتفاق دیگر نیز رویداد شهید عزیز ما با محوریت تولید آثار با بدنه دانش آموزی است، این کار با مشارکت هئیت هنر انجام می شود.

فروزانفر با اشاره به ۱۰ استان فعال در محورهای نمایش، پرده خوانی، هنرهای تجسمی، سرود، موسیقی و ... گفت: این برنامه‌ها با محوریت مکتب حاج قاسم انجام می‌شود و ویژگی مهم این کاروان حضورشان در محل‌های تجمع مردم در میادین، هییت‌ها و ... است. خوشبختانه حضور مردم هم خیلی خوب بود.
 
** افتتاحیه ۱۱ آذر اختتامیه ۱۳ دی ماه در کنار مزار سردار سلیمانی
 
در ادامه سید مهدی ابطحی دبیر ستاد بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد: خدا را شاکریم این توفیق را به ما داد تا امسال هم در سالگرد شهید سلیمانی کارهایی در کشور انجام دهیم. این رویداد با هدف تبیین شاخص‌های مکتب شهید سلیمانی در قالب هنر و توزیع هدفمند محصولات حوزه هنری برای مردم کارش را از روز جمعه، یازده آذرماه در حرم امام رضا(ع) آغاز و اختتامیه سیزدهم دی ماه در کنار مزار شهید سلیمانی در کرمان خواهد بود.
 
وی در ادامه گفت: مخاطبین امسال ما به سه گروه تقسیم شدند؛ توده مردم با محوریت خانواده‌ها، مردم مناطق کمتر برخوردار هر استان و هنرمندان هر استان؛ اما مخاطب خاص امسال کودک و نوجوانان هستند.
 
به گفته وی، استان خراسان رضوی، مازندران، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، خوزستان، یزد، کرمان و جریزه کیش میزبان کاروان ما هستند. دلیل انتخاب این استان‌ها پراکندگی جغرافیایی آنها، تنوع اقلیم، زبان و جغرافیاست  که به لحاظ روایت هرکدام با مکتب شهید داشتند.
 
ابطحی عنوان کرد: در هر استان اجرای سه برنامه به صورت استیج سیار صورت می‌گیرد. یک مجموعه محفل ادبی و نمایشگاه سیار با صد اثر در هر استان برپا می‌شود و برای مخاطب خاص کودک و نوجوان یک برنامه به نام قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب برگزار و برنامه پایانی برپایی یک ویژه برنامه شب خاطره است‌.

ابطحی در پاسخ با خبرنگاران پیرامون آثار واصله توضیح داد: آثاری که بدست ما رسیده شامل عکس، پوستر و فعالیت‌های ترکیبی هنرمندان تجسمی طی یک سال گذشته است که البته تعدادی اثر هم خاص این کاروان تولید شده است.

فروزانفر درباره بازخوردهای دوره اول «کاروان حبیب» گفت: این کار جزو فعالیت‌های میدانی محسوب می‌شود که به حق از آن سال گدشته خوب استقبال شد و ما از هزار و پانصد مخاطب تا کمتر و بیشتر مخاطب داشتیم و به لحاظ کمی و کیفی نمره قابل قبول بدان می‌دهیم و به همین دلیل امسال آن را با تغییرات اندک مثل شهرهای مختلف تکرار کردیم ، نقدهایی هم البته وجود دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب