«بسترسازی اشتغال» و «مهارتهای حل مسئله» در گستردهترین شبکه نخبهپروری بتن
حامد حسنپور در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در قم با اشاره به برگزاری بیستمین دوره مسابقات ملی بتن که هشتم مهر ۱۴۰۱ با همکاری انجمن بتن ایران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار میشود، اظهار کرد: اقتصاد هر کشور براساس زیرساختهای در دسترس یعنی جادهها، پلها، ساختمانها، انبارها، فرودگاهها، بندرها، پایانههای و ... رشد میکند، همانطور که تقاضا برای زیرساخت رشد میکند، نیاز به بتن به عنوان پرکاربردترین ماده ساختمانی نیز افزایش مییابد.
وی افزود: مصرف بتن در جهان حدود ۲۵ میلیارد تن در سال (ﺑﻪ ازای ﻫﺮ ﻧﻔﺮ ۳.۸ ﺗﻦ) بوده و بیشترین استفاده از بتن مربوط به مصالح ساختمانی بوده و دسترسی به مواد لازم برای تولید بتن محدود است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بدون تردید پژوهشهای نو و کاربردی در زمینههای مرتبط همانند نانو بتن، بتن خود تراکم و سایر موارد مرتبط گامی مهم برای تحول در این صنعت بوده و توجه به فرآیند تولید، فرآوری، بازیافت و نگهداری بتن و اجزاء آن لازمه توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی است.
حسنپور یادآور شد: با توجه به رسالت دانشگاه آزاد اسلامی درباره ارتقای روحیه نشاط، امید، خودباوری، نوآوری نظاممند، شجاعت علمی و کار جمعی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان بهعنوان نخستین و گستردهترین شبکه نخبهپروری کشور به برگزاری رویدادهای علمی در راستای ایجاد شادابی علمی در دانشجویان و دانشآموزان اقدام کرده است.
وی بیان کرد: برگزاری مسابقات علمی، پاسخگویی و قابلیت حل مسئله دانشجویان و دانشآموزان را ارتقا داده و میتواند در رفع چالشها و مشکلات کشور مؤثر باشد و از اهداف برگزاری رویدادهای علمی میتوان به تنظیم رابطه متقابل تحصیل با اشتغال و افزایش اشتغال دانشجویان متناسب با نیاز کشور اشاره کرد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در این راستا، بیستمین دوره مسابقات ملی بتن توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با مشارکت انجمن ملی بتن ایران برگزار میشود و انتظار میرود سهم بسزایی در ایجاد محیط کاربردی، فایدهمحور، بسترساز اشتغال و ارتقای شاخص کارآمادگی و مهارتهای مورد نیاز حل مسئله، برندسازی واحد دانشگاهی در امر بتن و صنایع وابسته داشته باشد تا بررسی «ایدهها تا محصول» در راستای تغییر مرزهای دانش و بومی کردن آنها میسر شود.
حسنپور بیان کرد: این مسابقه به دانشجویان، انجمنهای علمی دانشجویی، فارغالتحصیلان و علاقهمندان حوزه بتن که دارای دانش تئوری هستند، این فرصت را میدهد تا دانش خود را در عمل به چالش کشیده و به کاربردی شدن آن بپردازند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/