فراخوان تولید عطر و طعمدهندههای طبیعی توسط دانشبنیانها
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا،اسانسها یا طعم دهندهها علاوه بر این که طعم و بوی مواد غذایی را افزایش میدهند؛ خاصیت آنتی باکتریال دارند و بوی بد برخی مواد را هم از بین میبرند. این مواد در دنیا بازار بزرگی را به خود اختصاص دادهاند و رونق دارند.
در ایران هم حاشیه سود صنعت عطر و طعم دهندهها به دلیل تنوع بالای این محصولات؛ بالا است و به دلیل مضرات بالای مواد شیمیایی، بازار به سمت تولید و استفاده از طعم دهندههای طبیعی سوق یافته است. بر همین اساس تولید بومی این محصولات میتواند توجیه اقتصادی خوبی برای کشور داشته باشد.
اتفاقی که با انتشار «فراخوان پذیرش طرحهای فناورانه در زمینه صنایع عطرسازی و طعم دهندههای طبیعی» توسط ستاد توسعه علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شده است تا شرکتهای دانش بنیان برای تولید این محصولات به میدان بیایند.
ستاد در نظر دارد به منظور تکمیل زنجیره ارزش تولید و فرآوری صنعت گیاهان دارویی در زمینه صنایع عطرسازی و طعم دهندههای طبیعی از طرحهای پیشنهادی شرکتهای دانش بنیان برای تولید بار اول، تولید نیمه صنعتی و تجاری سازی و توسعه بازار مطابق اولویتهای کشور حمایت کند.
طرحهایی که به تولید ترکیبات معطر و افزودنیهای صنعت عطرسازی، توسعه فرمولاسیونهای عطر و اسانس بر پایه مواد طبیعی، توسعه طعم دهندهها و اولئورزینهای طبیعی و توسعه تجهیزات تولید عطر بینجامد در اولویت دریافت حمایت قرار دارند.
علاقهمندان برای ارسال طرحهای خود تا پایان مهرماه سال ۱۴۰۱ مهلت دارند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/