نفرات برتر تشکلهای تفکر برتر استادان سمنان معرفی شدند + جزئیات
سعید کامیابی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در سمنان با توجه به برگزاری رویداد «مشق امید» در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در اختتامیه رویداد «مشق امید» موضوع «چالش کویر» در بخش استادان به نمایندگی این جانب و محمدرضا زندمقدم، دانشیاران گروه جغرافیا و تشکل تفکر برتر استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.
وی اضافه کرد: رویداد ملی «مشق امید» صحنه رقابت علمی بین ۹۰ تشکل با ۵۰۲ ایده بود که نهایتاً سه تیم استادی و سه تیم دانشجویی از پنج تشکل برگزیده این رقابتها شدند.
دبیر تشکل تفکر برتر اساتید و مجری برنامه علمی پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان توضیح داد: تعداد واحدهای دانشگاهی که در این رویداد شرکت کرده و مشارکت دانشجویان و اساتید را جذب کردهاند مشتمل بر تعداد ۱۰۴ واحد دانشگاهی و تعداد کل کاربرگ ۵۰۲ کاربرگ (۲۸۵ دانشجویی+ ۲۱۷ استادی) بوده است.
کامیابی، تعداد کل شرکتکننده با توجه به تیمی بودن کاربرگها را بالغ بر یکهزار و ۴۰۹ نفر عنوان کرد و ادامه داد: تعداد کل منتخبان استانها ۶۵ کاربرگ بوده که ۳۳ کاربرگ دانشجویی و۳۲ کاربرگ استادی بوده است.
وی بیان کرد: محورهای مورد توجه شرکتکنندگان در بخشهای فنی و مهندسی، کشاورزی، منابع طبیعی، علوم انسانی، پزشکی و علوم پایه بوده است.
دبیر تشکل تفکر برتر اساتید و مجری برنامه علمی پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان تشریح کرد: موضوع کاربرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برای رقابت در این رویداد «چالش کویر» بوده و استان سمنان پس از دو استان مرکزی واحد اراک و همدان واحد ملایر رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
کامیابی درباره موضوع ارائه شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در رویداد مشق امید گفت: حل مسئله (Problem Solving) در هسته اصلی تکامل انسان قرار دارد و روشی برای درک بهتر مسائلی است که در محیط اطراف اتفاق میافتد.
وی اضافه کرد: با انتخاب موضوع «چالش کویر» بهویژه در استان سمنان که بر همه ابعاد زندگی ساکنین شهرها و روستاهای استان سمنان تأثیر دارد باید با نگاه فرصتمدارنه مسئله کویر را مدنظر قرار دهیم.
دبیر تشکل تفکر برتر اساتید و مجری برنامه علمی پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان افزود: همچنین از حل مسئله برای شناسایی مواردی که میخواهیم در کویر تغییر ایجاد کنیم بهره گرفتیم و سپس اقداماتی که باید در کویر با نگاه راهبردی و پایشی انجام شود را برای ایجاد نتیجه مطلوب مشخص و تلاش کردیم همافزایی بین بخشهای مختلف دانشگاه برای هدایت تحقیقات به این سمت را ارتقا دهیم و در موضوع مطالبهگری نیز تلاش ما همسو کردن ارگانها و سازمانها بوده است.
کامیابی اظهار کرد: از آنجا که حل مسئله منبع ابداعات جدید، تحولات اجتماعی و فرهنگی و مبنایی برای اقتصاد مبتنی بر بازار است سعی کردیم چالشهای کویر، اهداف و راهبردهایی را برای درک بهتر این موضوع با ذهن و دیدگاه اکتشاف اکتساب و توسعه همراه کنیم و در این راستا شعار «با یک گل بهارنمیشود مگر در کویر» را مدنظرمان قرار دادیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/