کمکی بزرگ به صنعت داروسازی/دستگاه تصویربرداری از حیوانات آزمایشگاهی بومیسازی شد
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، تشریح انسان یا حیوان یکی از روشهای مرسوم پزشکی است که بیش از دو قرن از کاربرد آن میگذرد و توانسته کمک بزرگی به جامعه انسانی برای توسعه علم و به ویژه صنعت دارو کند. به طور مثال موشهای دستکاری ژنتیکی شده بهعنوان مدلی برای بررسی ایجاد بیماریهای ژنتیکی انسانی از جمله انواع سرطانها، بیماریهای نقص ایمنی، بیماریهای عصبی، بیماریهای عصبی، قلبی، ناباروری و ... بسیار کابردی هستند.
با توجه به اهمیت این حوزه شرکت پرتونگار پرشیا با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به طراحی و تولید بومی دستگاه اسپکت حیوانی کرده که در تصویربرداری از حیوانات کوچک مانند موش و موش صحرایی کاربرد دارد و این سیستم، بالاترین عملکرد و تطبیق پذیری را برای نیازهای تحقیقاتی تصویربرداری پیش بالینی از جمله تحقیقات علمی در کشف و توسعه داروها فراهم میکند.
صنایع داروسازی و مراکز تحقیقاتی میتوانند از سیستم اسپکت برای تسریع در توسعه داروها و بیومارکرها با قابلیت اطمینان بالا در نتایج آزمایشگاهی و همچنین بهینه سازی هزینه طراحی مطالعه بهره بگیرند. این سیستم، تصاویر سه بعدی با وضوح بالا از فعالیتهای فیزیولوژیکی حیوانات آزمایشگاهی را در اختیار کاربران قرار میدهد. همچنین با تخمین توزیع رادیودارو در بدن حیوان و عملکرد متابولیک و فیزیولوژیک، بدن حیوانات را ارزیابی هم میکند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/