کنترل کیفیت غذا و محصولات کشاورزی بررسی میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه الزهرا(س) جلسه مجازی «معرفی و کاربرد طیفسنجی فروسرخ نزدیک، در صنایع غذایی و کشاورزی» را ۱۹ مرداد از ساعت ۱۸ تا ۲۱ برگزار میکند.
این جلسه با تدریس سعید عبدی، مدیر تحقیق و توسعه برپا میشود و سرفصلهای آن شامل «مفاهیم اولیه و ساختار فیزیکی طیفسنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)»، «پیاده سازی و یادگیری دستگاهی در طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)»، «کاربردهای طیف سنجی مادون قرمز نزدیک (NIR)» شامل «کاربرد در فرآیند کشاورزی»، «کاربرد در صنایع شیر و لبنیات»، «کاربرد در صنایع نان»، «کاربرد در صنایع پارچه»، «کاربرد در صنایع نوشیدنی»، «کاربرد در صنایع پزشکی و دارویی»، «کاربرد در علوم زیستی» و «کاربرد در صنایع پلیمر و پتروشیمی»، هستند.
گفتنی است، این برنامه با همکاری اتحادیه انجمنهای شیمی کشور و جمعی از انجمن های علمی دانشجویی برگزار میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شناسه @AUCAadmin پیام دهند.
انتهای پیام/4167/
انتهای پیام/