دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 اسفند 1394 - 12:21
با رأی موافق نمایندگان

کلیات لایحه دائمی شدن احکام برنامه‌های پنج‌ساله توسعه تصویب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز - دوشنبه 24 اسفندماه - پارلمان کلیات لایحه دائمی شدن احکام برنامه‌های پنج‌ساله توسعه جمهوری اسلامی ایران را مورد بحث و بررسی قرار داده و به تصویب رساندند.
کد خبر : 72716

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، وکلای ملت با 143 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از 196 نماینده حاضر در صحن علنی، کلیات این لایحه را مصوب کردند.


نمایندگان موافق و مخالف در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی نظراتخود را درخصوص تصویب کلیات لایحه احکام برنامه‌ توسعه کشور مطرح کردند.


قاضی‌پور: جای خالی توجه به مشکلات جامعه در لایحه احکام برنامه‌ توسعه کشور


نادر قاضی‌پور، نماینده مردم ارومیه در مجلس در مخالفت با کلیات این لایحه گفت: براساس قانون، سیاست‌های کلی باید از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شود و پس از آن، این سیاست‌ها در قالب برنامه‌های پنج ساله تدوین و تصویب شود.


نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه در این لایحه، مشکلات کشور دیده نشده است و به موضوعاتی اعم از اشتغال، اقتصاد مقاومتی،‌ تولید ملی و حمایت از قشر‌های آسیب‌پذیر و نحوه پرداخت بدهی‌های بالای دولت به تامین اجتماعی توجهی نشده است.


فولادگر: احکامی که ماهیت دائمی شدن دارند، هرساله تکرار نشوند


در ادامه حمیدرضا فولادگر در موافقت با این لایحه گفت: بدون شک اینکه دولت تصمیم گرفته قانون برنامه را دائمی کند، اقدام درستی است و باید یکسری از احکامی که ماهیت دائمی شدن دارند، به صورت جداگانه مدنظر قرار گیرد. این اقدامی است که درخصوص بودجه نیز از سوی مجلس انجام گرفت.


نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اصل این اقدام درست است و لذا باید مورد تایید نمایندگان قرار گیرد. بدون شک با این لایحه مشکلات کشور حل نمی‌شود، بلکه این لایحه برای احکام دائمی است که هر ساله تکرار می‌شود.


بائوج لاهوتی: تصمیم‌گیری درباره احکام برنامه‌ توسعه صرفا در اختیار دولت نیست


مهرداد بائوج لاهوتی در مخالفت با لایحه مذکور گفت: ماهیت این لایحه مشخص نیست و دولت معتقد است که تدوین و تصویب برنامه‌های پنجساله در اختیار آن است و دولت است که باید تصمیم‌گیری کند، در حالی که این موضوع نادرست است.


نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هنوز اختلاف نظر دولت و مجلس برای برنامه ششم پابرجاست و بر این اساس مجبور شدیم که یک سال برنامه پنجم توسعه نیز تمدید شود، در حالی که در این تمدید، اقتصاد مقاومتی و رشد 8 درصدی اقتصاد دیده نشده است.


کامران: نیاز به دائمی شدن احکام برنامه توسعه کشور احساس می‌شد


در ادامه حسن کامران در موافقت با لایحه احکام دائمی برنامه توسعه کشور گفت: در برنامه‌های سوم، چهارم و پنجم توسعه، این احکام وجود داشت که نیاز به دائمی شدن آن بیش از گذشته احساس می‌شد، از سوی دیگر برخی احکام در حال اتمام است و نیاز به دائمی شدن آن نیز ضروری است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب