مدیران صداوسیما میخواهند با زورگویی کار را جلو ببرند/ حق 22 میلیاردی فوتبال را به کمک مجمع تشخیص و مراجع قضایی میگیریم
امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی آنا، در باره آخرین مذاکره با مدیران صدا و سیما در باره پرداخت حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال و اینکه گفته میشود مسئولان صدا و سیما اعلام کردهاند به دلیل مشکلات مالی هیچ پولی به فوتبال نمیدهند، گفت: «آن چیزی که مدیران تلویزیون میگویند در سیستم خودشان قابل قبول است. آنچه ما میگوییم و در سیستممان وجود دارد براساس آمار، ارقام و تهیه گزارشها دقیق و اطلاعات موثقی است که تمامی آنها را در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام گذاشتهایم و پس از تایید آن را تقدیم مراجع قضایی خواهیم کرد.»
وی ادامه داد: «در اطلاعاتی که ما داریم در بخش حقوق تلویزیونی در تمامی کشورها، چه از لحاظ باشگاهی و چه مسابقات ملی، در پایینترین سطح 40 درصد تبلیغات و در بالاترین سطح 60 درصد است..بحث ما در کشورهای آسیایی و آفریقایی است نه لیگهای معتبر اروپایی. ما حاضر شدیم همان 40 درصد را بگیرم که پایینترین درصد است. اما دوستان ما در تلویزیون با اعلام اینکه رسانه ملی در انحصار دولت است در این موج خوابیدهاند و از وظیفهای که دارند شانه خالی میکنند. مگر مالیات، دارایی، آب، برق و گاز و ... بخش عمده آن در اختیار دولت نیست. کسی که در اداره آب کار میکند، میتواند بگوید من پول گاز و برق نمیدهم.»
عضو هیات رئیسه سازمان لیگ خاطرنشان کرد: «ما موظفیم کلیه حق و حقوقی را که به گردنمان است، بپردازیم تا مدیون نشویم. مدیران صدا و سیما در بودجه خود درآمدشان از تبلیغات را شش هزار میلیارد تومان اعلام کردهاند و آن را به مزایده گذاشتهاند. آنها بیایند تبلیغات قبل، بین دو نیمه و پایان بازی را قطع کنند. ما اعتراضی نداریم و میگوییم، قبول تبلیغ نشان ندهید. ببینید دو هزار میلیارد تومان از درآمد تبلیغات کسر میشود یا نه؟ الان بازیهای لیگهای معتبر اروپایی پخش میشود. برای پخش این بازیها هزینه میدهند یا نمیدهند؟ میشود این بازیها را با این پیشرفت تکنولوژی رایگان پخش کرد؟ قاعدتا برای پخش آنها هزینه میکنند. خوب، باید به ما هم پول بدهند. چون حق ماست.»
او با اشاره به تعامل بهتر ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیما، با فوتبالیها اظهارکرد: «ما به این نتیجه رسیدیم که 22 میلیارد تومان حق سالیانه فوتبال است. ضرغامی اعلام کرد ما نداریم که بدهیم اما تلاش میکنم از منابعی که داریم این پول را تهیه کنیم. چنین برخوردی همه را به آینده امیدوار کرد چرا که طرف صحبت ما هدفش تعامل بود. دوستان جدید ما در صداوسیما از هر راهی که میرویم مقابل ما میایستند و تحت هیچ شرایطی حاضر به صحبت و مصالحه نیستند. حالا که آنها حرف زور میزنند و میخواهند با زورگویی کار را جلو ببرند. ما هم بیکار نمینشینیم و از طریق مجمع تشخیص مصلحت و رجوع به مراجع قضایی حقوق به حق فوتبال را زنده خواهیم کرد.»
عابدینی در ادامه درباره انتخاب «اینفانتینو» به عنوان رئیس جدید فیفا و اینکه کفاشیان به کدام نامزد رای داده است؟ تصریح کرد: «در مورد اینکه کفاشیان به چه کسی رای داده است باید گفت که او به هیچکس نمیگوید رای خود را به چه نامی نوشته است، چون دلیلی ندارد که دیگران بدانند رای فوتبال ایران به کدام نامزد فیفا بوده است. آنچه دارای اهمیت است این است که ما باید راهی را برویم که با «اینفانتینو» خیلی خوب کار کنیم. او به ایران آمد و نشان داد که هدفش توسعه فوتبال ماست. ما شاید در ظاهر 90 درصد با کنفدراسیون فوتبال آسیا و 10 درصد با فیفا کار داریم؛ اما در عمل فیفا برای ما مهمتر است که دلیلش هم واضح است؛ ما هیچ پروندهای در AFC نداریم و اگر کاری به آنجا رجوع میشود هم مستقیما به دست فیفا میرسد. پس منطق میگوید ما باید بهترین رابطه را رئیس جدید فیفا برقرار کنیم تا او بتواند به فوتبال ما کمک کند.»
وی افزود: «متاسفانه پیش از این توجه روسای فیفا که با تلاش مسئولان قضایی بینالمللی همگی دستگیر شدند بر این بود که بیشتر به آمریکای جنوبی، آفریقا، اروپا و بخشی از آسیا میرسیدند و عملا کمکی به ما نمیشد. حالا که این باندبازی خطرناک مشخص شد و رئیس جدید فیفا به دنبال این است که به همه کشورها نگاه شود ما هم باید بتوانیم بهترین رابطه را ایجاد کنیم. پس بسیار خوشحالیم که این مرد ایتالیایی - سوئیسی ریاست فیفا را برعهده گرفت و به سمتی خواهیم رفت که فوتبال ایران نتایج بهتری در کارهای خود بگیرد.»
عضو هیات رئیسه سازمان لیگ یادآور شد: «بهتر است فراموش نکنیم که بنهمام چه ضرباتی به فوتبال ما زد. فوتبال ما هیچ سودی از تعامل با عربها نگرفته و همیشه از آنها لطمه خورده است. به یاد داشته باشیم که عربها کمکی به فوتبال ما نخواهند کرد. نباید کسانی که ضرر ما را میخواهد بالای سرمان باشند. پس از «اینفانتینو» حمایت میکنیم و تلاش خواهیم کرد تا فوتبال ایران با فاصله گرفتن از اعراب پیشرفت کند.»
عابدینی در واکنش به این موضوع که فشارهایی روی کفاشیان است تا در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت نکند و حمید رسایی، نماینده تهران، هم او را نوک پیکان فساد دانسته است، عنوان کرد: «آقای رسایی از این حرفها زیاد زده است. او عادت دارد به دیگران بدون ارائه مدرک تهمت بزند. به خاطر لباس مقدسی که بر تن دارد به او احترام میگذارند اما او از این لباس سوءاستفاده میکند. وقتی سازمانهای نظارتی و بازرسی کل کشور حتی به دفتر کفاشیان آمدند و سندی علیه او پیدا نکردند چه دلیلی دارد که رسایی بدون سند حرف بزند. رسایی در انتخابات اخیر مجلس هم تایید صلاحیت نشد و در دور بعدی هم که حضور ندارد. پس بهتر است توجهی به حرفهای او نکنیم.»
وی ادامه داد: «چرا در نظام ما باید علی فردی که هشت سال کار کرده است و هیچ چیزی علیه او نداریم، حرف بزنیم. نباید آبروی مردم را سر نیزه کنیم. کفاشیان میتواند در انتخابات شرکت کند چرا که انسان مومن، متعهد و کاربلدی است و تنها دلیل منفیای که مانع حضور او در انتخابات میتواند باشد دو شغله بودن او است. البته ممکن است کفاشیان در انتخابات شرکت کند و رای نیاورد اما نمیشود مانع حضور وی در این رقابت شد. همانند دوره پیش که وسط جلسه انصراف داد و اعلام کرد در انتخابات شرکت نمیکند اما ما انصراف او را قبول نکردیم. کار کفاشیان نمره دارد و او میتواند فوتبال ایران را به سمت روزهای عالی سوق دهد.»
انتهای پیام/