اکرمی: نباید در زمین آمریکا و انگلیس بازی کنیم/ ادعاها و اتهامات احمدینژاد در سال 88 پایه فتنه شد
حجتالاسلام سید رضا اکرمی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره اخلاق انتخاباتی اظهار کرد: در کنار اعتقاد و اعمال و افعال، اصل اخلاق را در همه زندگی و عمرمان نیاز داریم. خدا به پیغمبر میفرمایند که اگر اخلاق نباشد، تنها میمانی و هیچکس در اطرافت نخواهد ماند. با اینکه پیغمبر اعتقاد را داشت و اعمال و افعال را به درستی را انجام میداد ولی بداخلاقی باعث میشود تمام اعتقادات و اعمال و رفتار آدمی تباه شود.
وی افزود: ما باید به اخلاق به عنوان یک اصل ساختاری توجه کنیم؛ چه اخلاق فردی، چه اجتماعی، چه سیاسی یا اقتصادی.
عضو جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: انتخابات یک آزمایش و نمایش است، در درون کشورمان میخواهیم برای چهار سال آینده مجلس و هشت سال مجلس خبرگان را تعیین کنیم؛ این یک آزمایش است. باید افراد واجد شرایط را انتخاب کنیم و به صحنه بیاوریم.
اکرمی گفت: در این میان به دنیا نشان دهیم که ما همانند 30 انتخابات در صحنه هستیم و به وظیفه خودمان عمل میکنیم و به کسی هم اجاز نمیدهیم در سرنوشت و در کارهای ما دخالت کند.
وی ادامه داد: در این نمایش و آزمایش، رقابت سالم و صحیح و واقعی را باید به دنیا نشان دهیم نه اینکه خدای ناکرده رقابت را به تقابل و تنازع بکشانیم. دشمن متأسفانه از این اختلافها سوءاستفاده میکند. ما اگر در درون کشورمان رقابت قانونی داشته باشیم یعنی رقابت استعدادها و شایستگیها باشد هم خیال دواطلبان راحت است و هم خیال کسانی که به اینها رأی میدهند.
این نماینده سابق مجلس تأکید کرد: اما اگر انتخابات را میدان کشتی و بوکس قرار دهیم و عیبجویی کنیم و به بیگانگانی مانند آمریکا و انگلیس استناد کنیم که اصلا موجودیت ما را قبول ندارد، قطعا انتخابات برای هیچکس پیروزی نخواهد بود.
وی تأکید کرد: ما نباید در زمین دشمن بازی کنیم، باید در زمین خودمان بازی کنیم. باید بیاعتنا به ابراز عقیده آنها باشیم نه اینکه بخواهیم همدیگر را متهم کنیم. این کار بسیار نامناسبی از نظر اخلاقی و از نظر سیاسی است. به ریسمان آنها نباید توجه کنیم تا چه رسد به اینکه در چاه برویم و یا به چاه توجه کنیم.
اکرمی اضافه کرد: هر دواطلبی شایستگی خودش را بگوید و هر انتخاب کنندهای هم شایستگی آن کسی را که انتخاب میکند، مورد توجه قرار دهد وگرنه هر اتهام ناروا و یا کلمه «میگویند»ها را مورد تأکید قرار دهیم خلاف شرع و قانون است. متأسفانه در جامعه ما و در قلم و زبان ما اینها کاملا دیده میشود. این کار بسیار خطرناک و ناپسندی است.
وی در پاسخ به این سؤال که «در بحبوحه تبلیغات برخی به بهانه مبارزه با فساد اتهاماتی را به برخی نسبت میدهند که وجاهت قانونی ندارد، ارزیابی شما از این اتفاقاتی چیست؟»، تصریح کرد: ما باید در کشورمان به دو مطلب به عنوان مبنا و معیار توجه کنیم یکی فرمایشهای رهبر معظم انقلاب و دیگر قانون اساسی. اگر هر کسی چه دواطلب و حامی دواطلب و چه ناظر بیطرف حرفی بزند که هیچ مبنای قانونی ثابت شده ندارد، صحیح نیست و نمیتواند ملاک تصمیمگیری دیگران باشد.
این عضو جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: در مناظرات سال 88 این را دیدیم که فتنه شد. آقای احمدینژاد گفت آقای ناطق نوری و خانوادهاش چنین و چنان است یا آقای هاشمی و خانوادهاش چنین و چنان است، بدون هیچ مدرکی ادعا کرد و بعد همان ادعاها و اتهامات کمکم پایه فتنه شد. نباید اینها را فراموش کنیم. هر کس هر حرفی میزند باید با دلیل حرف بزند. هر حرف راستی هم گفتنی نیست، چه رسد به دروغ.
انتهای پیام/