افزایش 2500 میلیارد تومانی بودجه آموزش و پروش/ قول مساعد روحانی و فانی برای تصویب لایحه نظام رتبهبندی معلمان
محمد مهدی زاهدی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آنا، درباره آخرین وضعیت نظام رتبهبندی معلمان، گفت: موضوع رتبهبندی معلمان در زمان رأی اعتماد به وزیر آموزش و پروش نیز یکی از دغدغهها و مطالبات کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بود.
وی، ادامه داد: از این رو در جلسه روز گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست حجتالاسلام روحانی برگزار شد، پس از پایان جلسه در خصوص این موضوع با رئیسجمهوری مذاکراتی داشتم.
2500 میلیارد تومان مازاد بر پیشبینی دولت برای بودجه آموزش و پرورش اختصاص یافت |
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، افزود: کمیسیون آموزش مجلس در پیشنهادی که در صحن علنی به تصویب نمایندگان نیز رسید، 2 هزار و 500 میلیارد تومان مازاد بر آنچه دولت در لایحه بودجه 94 پیش بینی کرده بود، به وزارت آموزش و پروش اختصاص داد.
زاهدی با بیان اینکه «یکی از نگرانیهای رئیسجمهوری برای نظام رتبهبندی معلمان کمبود اعتبارات لازم بود»، خاطرنشان کرد: با افزایش بودجه وزارت آموزش و پرورش آقای روحانی قول مساعد داد که به زودی پس از تصویب لایحه نظام رتبه بندی معلمان در هیئت بود، آن را تقدیم مجلس کند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، ادامه داد: فانی، وزیر آموزش و پرورش نیز که از افزایش 2500 میلیارد تومانی بودجه وزارتخانهاش اطلاع داشت، تأکید کرد که از هفته آینده مصوبات لازم در خصوص این لایحه را تدوین میکند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، درباره محل تأمین دو هزار و پانصد میلیارد تومانی بودجه آموزش و پرورش، به خبرنگار آنا، گفت: مقرر شد تا 1700 میلیارد تومان از محل صرفهجویی در بودجه بانکها و شرکتها و 420 میلیارد تومان نیز از محل عوارض آب، برق و گاز تأمین شود.
وی ادامه داد: مقرر شد از محل درآمد عوارض آب، برق و گاز برای سیستم سرمایشی و گرمایشی مدارس کشور هزینه شود.
به گفته این نماینده مجلس، در لایحه بودجه 94، 200 میلیارد تومان برای سرانه مدارس در بخش آموزشی و 200 میلیارد تومان نیز برای هزینه آب، برق و گاز مدارس سراسر کشور در نظر گرفتیم.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، افزود: همچنین مبلغ 350 میلیارد تومان از محل دیگری، برای پرداخت معوقات و پاداش بازنشستگان اختصاص یافت.
نماینده کرمان در مجلس، ادامه داد: مبالغ دیگری نیز برای مدارس استثنایی، کارهای فرهنگی، ورزشی و پژوهشی مدارس، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی در نظر گرفتیم.
زاهدی خاطرنشان کرد: در کنار این مبالغ، اعتباراتی را برای بودجه آموزش پرورش در نظر گرفتیم که از محل اخذ مالیات از بنگاههای اقتصادی است که در اختیار آستانهای مقدس هستند یا شرکتهای بزرگ اقتصادی که زیرمجموعه نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی هستند.
به گفته رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، مقرر شد پس از احتساب درآمدهای حاصل از این محلها، بخشی از آن به وزارت آموزش و پرورش اختصاص یابد.
انتهای پیام/