باورهای غلط در مورد رژیم غذایی کداماند؟/ آشنایی با ۱۰ خوراکی برتر دنیا
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه تهران، شماره دوازدهم فصلنامه «پاپریکا» را منتشر کرد.
«آیا تا به حال اسم نان پیتا یا چیپس پیتا به گوشتان خورده است؟»، مصاحبه با پیشکسوت صنایع غذایی، «باورهای غلط در مورد رژیم غذایی»، «کیتین و کاربرد آن در صنایع غذایی»، «اکستروژن و کاربرد آن در صنایع غذایی»، «آیا سیستم HACCP به لبنیات میآید؟»، «با ۱۰ خوراکی برتر دنیا آشنا شوید»، «روغن ماهی» عناوین مطالبی است که در این شماره «پاپریکا» منتشر شده است.
در بخشی از مطلب سخن سردبیر آمده است: «آغاز هر نشریه علمی ـ پژوهشی به سان طلوعی نوین در عرصه آگاهی و دانش است. اینک که به لطف الهی دوازدهمین شماره مجله پاپریکا منتشر میشود، یادآوری چند نکته خالی از لطف نیست.
صنعت غذایی جزو صنایعی است که هم به لحاظ گستردگی بازار منطقهای و جهانی، جنبه صادرات و ارزآوری و ایجاد اشتغال دارد و هم به جهت گستره مصرف مواد غذایی در داخل به عنوان کالای ضروری و نسبتا ضروری برای تأمین امنیت غذایی مهم و باارزش تلقی میشود. از طرف دیگر امروزه انجمنهای علمی و دانشجویی در توسعه مشارکتهای اجتماعی در جامعه به طور کلی و جامعه علمی نقش موثری داشته و دارند. لذا این نشریه علمی در همین اوان کار دست یاری به طرف شما عزیزان و دانشجویان دراز میکند و صمیمانه از شما عزیزان دعوت میکند تا در فرایند علمی و اطلاعرسانی نقش سازنده خود را ایفا کنید... د.»
گفتنی است، آذین رهنما و یاسمن قیومی، سردبیری و مدیرمسئولی فصلنامه «پاپریکا» را برعهده دارند.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/