فناوری نانوذرات جایگزین چربی ترانس سالم و اشباع شده
یانگ چائو لو، دانشیار کالج کشاورزی، از یک فرآیند امولسیونسازی نوآورانه برای توسعه چربی سالمتر برای تولید مواد غذایی استفاده کرد.
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا؛ یانگ چائو لو، دانشیار کالج کشاورزی، بهداشت و منابع طبیعی UConn، از یک فرآیند امولسیونسازی نوآورانه برای توسعه چربی سالمتر برای تولید مواد غذایی استفاده کرد. او در این مسیر از نانوذرات بهره برده و با استفاده از نانوذرات خوراکی به دنبال تبدیل این روغنها به ژل است.
ضربالمثل قدیمی که روغن و آب با هم مخلوط نمیشوند کاملاً دقیق نیست. شاید درستتر این باشد که بگوییم این دو ترکیب به طور طبیعی با هم ترکیب نمیشوند، اما تبدیل آنها به یک محصول نهایی میتواند انجام شود. شما فقط به یک امولسیفایر نیاز دارید، ابزاری که معمولا در صنایع غذایی استفاده میشود.
لو در حال کار با چیزی است که به نام امولسیونهای جمعکننده فاز داخلی بالا (HIPEs) شناخته میشود. فاز داخلی بالا به این معنی است که مخلوط حاوی حداقل ۷۵٪ روغن است. امولسیونهای جمعکننده آنهایی هستند که توسط ذرات جامد تثبیت و پایدار میشوند.
تحقیقات قبلی در امولسیونهای جمعکننده بر روی ذرات غیرخوراکی متمرکز شده بود، اما لو علاقهمند است HIPEs را به عنوان جایگزینی برای چربیهای ترانس و اشباع به صنایع غذایی بیاورد.
این رویکرد جدید میتواند تأثیر عمدهای بر نحوه تولید غذا داشته باشد و مصرف چربیهای سالمتر را برای تولیدکنندگان مواد غذایی آسانتر کند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/