طراحی نقوش سنتی روی پارچه
فرزانه سلیمیان در حاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران که با ایده نقوش سنتی پارچه در بخش صنایع خلاق این رویداد حضور داشت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: با استفاده از صنایع دستی بهعنوان الحاقات در پوشاک مانند کاربرد دکمه، سرآستین و ... روی پارچه و طراحی نقوش سنتی ایرانی و چاپ آن روی پوشاک در بخش صنایع خلاق رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» حضور داشتم.
تولیدکننده صنایعدستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با بیان اینکه بیشترین محل استفاده از هنرهای تزیینی زیرمجموعه نساجی سنتی و تزیین پوشاک است، گفت: نقشآفرینی و هنرنمایی در تزیین پارچه و لباس با استفاده از ویژگیهای منحصربهفرد هنرهای سنتی سابقهای کهن در ایران دارد.
سلیمیان با تأکید بر اینکه تاریخ و فرهنگ هر مرزوبوم، پشتوانه هنر آن کشور است، بیان کرد: آشنایی دقیق با طرحها و پیچوتاب خطوط اسلیمی و ختایی ایرانی، بینش، وسعت و جامعیت ویژهای در شناسایی هنر به دست میدهد. هنر ارزشمندی که در آن حس و تأّثر به همراه دانش و آگاهی اهمیت دارد که تنها در مطالعۀ تاریخ هنر ایران میتوان به این مفهوم رسید.
وی با بیان اینکه رشته طراحی نقوش سنتی روی پارچه ظرفیتهای بالایی دارد، اضافه کرد: با توجه به اینکه هنر طراحی و اجرای نقوش سنتی روی پارچه در حفظ فرهنگ یک کشور نقش بسزایی دارد؛ بنابراین این هنر مهجور مانده که امید است با کمک جشنوارهها و نمایشگاههای چنینی، بتوان با بهرهبرداری از این ظرفیتها به ارتقا و توسعه این هنر ارزشمند کمک کرد.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/