رویداد«عصر امید»/ ۱۷۵؛
کشت باکتریهای مورد نیاز برای تولید لبنیات/ ۶۰ گرم از این محصول برای ۲ تن شیر کافیست
شرکت کننده رویداد «عصر امید» گفت:محصول ما باکتریهای کشت آغازگر پنیر و ماست است که کارخانههای بزرگ برای تولید پنیر و ماست به این محصول نیاز دارند و حدود ۶۰ گرم آن را به ۲ تن شیر میزنند.
نفیسه سادات نقوی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان و مدیر مرکز رشد واحد فلاورجان درحاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: در این رویداد ما چند محصول داریم که مهمترین آن که به این رویداد آوردهایم اینولین است که یک ماده گیاهی پروبیوتیک محسوب میشود.
وی افزود: محصول دیگر باکتریهای کشت آغازگر پنیر و ماست هستند که در کارخانههای بزرگ برای تولید پنیر و ماست به این محصول نیاز دارند و حدود ۶۰ گرم آن را به ۲ تن شیر میزنند. کارخانههای بزرگ تولید لبنیات این محصول را استفاده میکنند و کلاً هم وارداتی است اما ما تولید آن را ملی کردیم.
نقوی اضافه کرد:شرکت ما نوپاست. هسته فناور هستیم. فعلاً دو نفر برای ما کار میکنند که از ابتدا دو نفر در هسته ما از فارغالتحصیلانمان مشغول به کار هستند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: ما در واقع به این نمایشگاه آمدیم به امید اینکه سرمایهگذاران خوبی بیایند و دانشگاه برای جذب سرمایهگذار اقدام کرده باشد.انتظار ما از دانشگاه آزاد این است که ارتباط ما را با صنایع بهتر برقرار کند.
مدیرعامل شرکت ترازیست فراور در پایان گفت: این نمایشگاه یک قدم مثبت و خوب است و امیدواریم هر سال به صورت منظمتر و برنامهریزیشدهتر تکرار شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/