دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رویداد «عصر امید»/ ۱۶۲

شکلات دست‌ساز؛ ایده‌ای پولساز برای مشاغل خانگی

یک تولیدکننده شکلات دست‌ساز عنوان کرد که این ایده برای مشاغل خانگی سودآور و پولساز است.
کد خبر : 661585
شکلات



اکرم حسین‌زاده در حاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران که با طرح و ایده شکلات دست‌ساز در بخش ایده‌ها و استارت‌آپ‌های این رویداد حضور دارد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: در این رویداد شکلات دست‌ساز ماهک را ارائه داده‌ام. شکلات‌های دست‌سازی که در تنوع زیاد و طعم‌ها و طرح‌های مختلف آماده و بر اساس سفارش مشتری کار تولید و به فروش رسانده می‌شود.


تولیدکننده شکلات دست‌ساز که با حمایت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در رویداد عصر امید حضور دارد با قدردانی از حمایت‌های دانشگاه عنوان کرد: در رویداد عصر امید این فرصت پیش آمده که بتوانیم محصول خود را ارائه دهیم. شکلات دست‌ساز تقریباً دو سه سال است که در ایران رواج یافته و به لحاظ جذابیت ظاهری‌ و تنوع توجه همگان را به خود جلب کرده است.


حسین‌زاده در پاسخ به این سؤال که آیا محصول شکلات دست‌ساز نمونه داخلی دیگری دارد، بیان کرد: اکنون صنعت شکلات دست‌ساز علاقه‌مندان زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها دوست دارند وارد این حرفه شوند.به همین دلیل در نظر داریم با تأسیس یک کارگاه، برگزاری آموزش و استخدام یک‌سری از بانوان علاقه‌مند و نیازمند کارمان را توسعه دهیم و سبک‌های جدید کار را به مرحله اجرا درآوریم.






بیشتر بخوانید:


آفت‌کشی برای نجات‌ محصولات کشاورزی


بهینه‌سازی جوانه‌زنی و باززایی گیاه «ثعلب» با فناوری کشت‌بافت


ایده‌ای برای افزایش بازدهی و کاهش نیروی انسانی دانشگاه‌ها




وی اظهار کرد: تولید شکلات دست‌ساز نیاز به حمایت بیشتری دارد؛ زیرا شکلات‌های صنعتی بیشتر مطرح بوده‌ند؛ اما شکلات‌های دست‌ساز دو سه سال اخیر کمی روج پیدا کرده است؛ بنابراین امیدوارم بتوانیم با جذب سرمایه پیش برویم. پایه محصول ما کاکائو است. کاکائو دارای سه طعم تلخ، شیری و شیرین است که هرچه درصدش بالاتر باشد، تلخ‌تر می‌شود. برای تولید محصولاتمان یک‌سری از مواد دیگر در بعضی از کارها ترکیب می‌کنیم. یعنی شکلات‌های ساده‌ که همان کاکائوی ساده در طعم‌های مختلف است؛ اما مثلاً شکلات وون وونی، شکلات‌های مغزدار است.


شرکت‌کننده رویداد عصر امید با بیان اینکه برای محصولات خود از ترکیبات مختلف کارامل، قهوه، آجیل و خیلی فیلینگ‌های متنوع دیگر استفاده می‌کنیم، عنوان کرد: ترافل‌ها از ترکیب مواد غذایی دیگر با شکلات حاصل می‌شود و همه‌شان از لحاظ ظاهر و طعم و کیفیت واقعاً خوب هستند. در بخش بهداشت هم در مقام یک کارگاه، اگر بخواهیم کار کنیم، مسیرهای سختی پیش رو داریم؛ زیرا باید مجوزهای بهداشت را اخذ کنیم.


وی گفت: در فعالیت خانگی اولویت اصلی کیفیت است و یک بخش کیفیت هم شامل بهداشت می‌شود. بهداشت باید رعایت شود تا مشتری‌ از کیفیت رضایت داشته و ماندگار باشند؛ چراکه یک فروش باکیفیت بهتر از هزار فروش بی‌کیفیت است.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از امروز هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۵۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب