دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 خرداد 1401 - 09:01
سردار کوشکی:

خرمشهر با دست‌های خالی آزاد شد

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس، فتح خرمشهر را ناشی از تلاش مؤمن، خستگی‌ناپذیر، ایثارگر، آرمان‌گرای خلّاق و تأثیرگذار جامعه عنوان کرد.
کد خبر : 660675
سردار کوشکی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شیراز، سردار سعید کوشکی در مراسم سالروز آزادسازی خرمشهر که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره جهاد تبیین اظهار کرد: امروز در جوامع دانشگاهی باید تبیین را با استفاده از قرآن برای جوانان انجام داد؛ چرا که خداوند در قرآن پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم را بشیر و نذیر معرفی کرده و این بشیر و نذیر به آموزش و علم تعبیر می‌شود.


وی اضافه کرد: آموزش و تبیین در مجامع علمی باید از بستر قرآنی و ریشه بشیر و نذیر بودن محقق شود.


رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس با اشاره به مقاومت مردم خرمشهر با دست خالی و بدون هیچ ابزار نظامی، پیشرفت‌های حاصل شده در جنگ به‌خصوص در عملیات‌هایی مانند فتح خرمشهر را ناشی از آن دانست که افراد مؤمن، خستگی‌ناپذیر، ایثارگر، آرمان‌گرای خلّاق و پیشتاز و تأثیرگذار جامعه این جنگ را پیش می‌بردند.


کوشکی متذکر شد: این گروه با تمام وجود به خداوند و نصرت او و تصمیم رهبر معظم انقلاب اسلامی ایمان داشتند.


خرمشهر چگونه آزاد شد؟


وی توضیح داد: عملیات بیت‌المقدس که به فتح خرمشهر انجامید با فرماندهی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی برای نیروهای ارتش و فرماندهی سردار محسن رضایی و شهید احمد متوسلیان برای نیروهای سپاه توانست به ۵۷۶ روز اشغال خرمشهر خاتمه دهد.


رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس اضافه کرد: با فتح خرمشهر تکیه‌گاه عراق برای مذاکرات از دست رفت و این فتح و پیروزی نقطه عطفی در تاریخ جنگ ایران و عراق به شمار می‌آمد.


کوشکی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند: «ما خرمشهرهایی را در پیش داریم» بیان کرد: از آنجا که خرمشهر را می‌توان به سه دوره مقاومت، تصرف و آزادسازی تقسیم کرد؛ بنابراین تعبیر مقام معظم رهبری در دوره حاضر را می‌توان کاملاً به شرایط اقتصادی کشور و فرهنگی آن مطابقت داد.


تحقق جهاد تبیین با ترویج روحیه جهاد و ایثار در دانشگاه‌ها


وی تشریح کرد: همانگونه که برای فتح خرمشهر طراحی انجام شد و شهدای ایثارگر جانفشانی کردند، اکنون نیز برای رفع شرایط اقتصادی و فرهنگی جامعه باید طرح و برنامه داشته باشیم و فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی را ترویج و تبیین کنیم.


رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس، ترویج روحیه جهاد و ایثار در دانشگاه‌ها و میان جوانان را در راستای جهاد تبیین بیان شده توسط مقام معظم رهبری دانست و افزود: چنانچه جوانان با تبیین مستدل، مستند و منطق جوان‌پسند مواجه شوند، برای قدرتمند شدن کشور به ایثار و ازخودگذشتگی بیش از جوانان دوره دفاع مقدس دست خواهند زد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم با اشاره به نقطه عطف گفتمان انقلاب اسلامی و رمز موفقیت جمهوری اسلامی گفت: وجود عنصر شهادت و مردمی که به پای نظام ایثارگرانه ایستاده‌اند، برگ برنده و رمز موفقیت جمهوری اسلامی است.


محمدرضا قائدی افزود: همراهی مردم با امامین انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی، نقطه عطف ‌و رمز موفقیت ایران اسلامی بوده است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با اشاره به جایگاه استادان به‌خصوص استادان بسیجی به‌عنوان گروه مرجع جامعه مطرح کرد: باید با همراهی و کمک مردم و استفاده از راهنمایی‌های مدبرانه مقام معظم رهبری، مشکلات جامعه را کمتر کنیم.


وی تأکید کرد: در این راستا انتظار از نخبگان به‌عنوان گروه مرجع جامعه آن است که ناامیدی را از جامعه پاک کنند؛ چراکه در کلام مقام معظم رهبری موضوع امیدآفرینی مورد تأکید قرار می‌گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس ابراز امیدواری کرد که جوانان نسل جدید و دانشجویان دانشگاه با بهره‌گیری از روحیه انقلابی استادان، ایثارگری و استقامت در برابر مشکلات را بیاموزند و مانند جوانان دوران دفاع مقدس با مقاومت و استقامت سد مشکلات را درهم کوبیده و آینده‌ای روشن و امیدوارکننده را برای ایران اسلامی رقم بزنند.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب