دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
الفت‌نسب در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

نارضایتی کسب‌وکارهای آنلاین از ورود دولت به اتحادیه

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی گفت: اتحادیه یک تشکل صنفی است و ورود مستقیم دولت در آن برای کسب‌وکارهای مجازی خوشایند نیست.
کد خبر : 656811
سید رضا الفت نسب



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، مدیران عامل استارتاپ‌ها و کسب و کارهای مجازی ایران در نامه‌ای اعتراض‌آمیز خطاب به محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور از رفتار مغایر قانون سیدرضا فاطمی‌امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص تشکیل اتحادیه‌های جدید در اتاق اصناف ایران انتقاد کردند.


سیدرضا الفت‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این خصوص بیان کرد: موج تفکیک بدون نظرخواهی از بخش خصوصی انجام شده و هیچ یک از ذی‌النفعان از این موضوع اطلاع نداشتند. مبنای اقدام وزارت صمت گزارش اشتباهی است که برخی افراد با غرض‌های انتخاباتی منتشر کرده‌اند. در این گزارش اشتباه ذکر شده که تعداد زیادی از اعضای اتحادیه کسب و کارهای غیرواقعی هستند و باید جلوی انتخابات گرفته شود. انتخابات باید ۲۳ فروردین برگزار می‌شد که با این گزارش اشتباه یک ماه عقب افتاد و قرار شد ۲۳ اردیبهشت برگزار شود.


وی افزود: در این یک ماه اتاق اصناف ایران و نهادهای دیگر گزارش را بررسی کرده و مستندات موجود در اتحادیه را نیز بررسی کرده و هفتم اردیبهشت ماه نامه‌ای خطاب به وزارت صمت نوشته شد که هیچ تخلفی در این اتحادیه انجام نشده و کارها به درستی پیش رفته است. بحث اینجاست که چرا وزارت صمت با تکیه بر چنین گزارشی و بدون نظرخواهی از بخش خصوصی اقدام به این کار کرده است.


عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی گفت: طبق تصبره ۷ ماده ۲۱ نظام صنفی، پیشنهاد تشکیل اتحادیه جدید باید از سوی اتاق اصناف ایران باشد و وزیر صمت نیز باید آن را تایید کند. با این حال چنین اتفاقی نیفتاده و اتاق اصناف ایران نیز مخالفت خود را اعلام کرده است. حال کسب و کارهای مجازی به اضافه شدن یک اتحادیه جدید بدون کار کارشناسی اعتراض کرده‌اند.


الفت نسب ادامه داد: از سوی دیگر ماموریت این اتحادیه مشخص نیست و تعاریف دقیقی نیز برای آن تعیین نشده است، این امر باعث شده که تعداد زیادی از کسب و کارها نسبت به این موضوع اعتراض کنند. اگر این اتفاق بیفتد در آینده نزدیک کسب و کارها دچار مشکل می‌شوند، وجود اتحادیه در اتحادیه باعث اختلاف می‌شود و این امر باعث تضعیف تشکل نیز می‌شود.


وی افزود: مدل‌های مختلفی از کسب و کار آنلاین وجود دارد و با وجود اتحادیه جدید مشخص نمی‌شود که یک کسب و کار می‌تواند عضو کدام اتحادیه شود. بسیاری از کسب و کارهای آنلاین اعلام کرده‌اند که اگر این اتفاق بیفتد از اتحادیه خارج می‌شوند چراکه اتحادیه یک تشکل صنفی است و ورود مستقیم دولت در آن خوشایند نیست و می‌تواند در آینده مشکلاتی به وجود بیاورد.


انتهای پیام/۴۰۲۱



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب