دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1401 - 16:08

لیست تجهیزات واجب برای شروع طبیعت گردی منتشر شد

همین حالا کوله بارتو جمع کردی و آماده ای که پنج صبح به اکیپ بپیوندی برای کمپینگ تو طبیعت، کلی وسیله هم جمع کردی که با خودت ببری و پیش خودت فکر میکنی که تکمیل تکمیل شدی برا سفر یکی دو روزه. اما میخوام بهت بگم دست نگه دار، حداقل قبل از اینکه این مطلب رو نخوندی شروع نکن، چون احتمالا با خوندن این مطلب باید کلی از اضافات کیفتو خالی کنی!
کد خبر : 656601
رپرتاژ

به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا همین حالا کوله بارتو جمع کردی و آماده ای که پنج صبح به اکیپ بپیوندی برای کمپینگ تو طبیعت، کلی وسیله هم جمع کردی که با خودت ببری و پیش خودت فکر میکنی که تکمیل تکمیل شدی برا سفر یکی دو روزه. اما میخوام بهت بگم دست نگه دار، حداقل قبل از اینکه این مطلب رو نخوندی شروع نکن، چون احتمالا با خوندن این مطلب باید کلی از اضافات کیفتو خالی کنی!


اگر قبلا شروع کردی به طبیعت گردی و کمی تجربه هم داری، صد درصد میدونی که یسری وسایل هستن قبل سفر فقط توهم استفاده ازشون باعث میشه همراهت ببریشون. اما وقتی میری میرسی میبینی اصلا کاربردی نداشتن و فقط کوله ات رو سنگین کردی.


لذت نبردن از سفر میتونه علت های مختلفی داشته باشه، از تجربه کم تو کمپینگ، نشناختن مسیر سفر، چالش هایی غیر منتظره، خواب نا آروم و غذای نامناسب بگیر تا همسفر بی حس و حال که صد درصد بی تاثیر نیست ?.


اما خوب قراره تو این مطلب یکم با هم بررسی کنیم که قضیه چیه و یسری راه حل پیش پاتون بزاریم تا تو آخر هفته بعدی که زدین به دل جاده، بتونید سفری با عمق بیشتر رو تجربه کنید.


لباس اضافی ممنوع


دیدین میگن طرف سرمایی یا گرمایی، خوب این قضیه خیلی تو سفر های طبیعت گردی مهمه. شما وقتی آدم گرمایی باشین و زیاد اهل لباس پوشیدن نباشین و از طرفی به منطقه کویری یا گرمسیر هم سفر کرده باشین. این جاست که بدترین کار ممکن رو کردی، اگر لباس گرم زیاد از حد با خودت برداشتی که اصلا به کارت نمیاد و بارت رو سنگین کرده، اگر هم لباسی که تنت کردی جنسش خیلی گرم و اذیت کننده باشه که دیگه بدتر کل طول مسیر احساس ناخوشایند داری.


بهتره برای انتخاب لباس خیلی وسواس و ترس الکی نداشته باشین. خیلی ها وقتی میخوان ماجراجویی کنن کلی پیش بینی غیر منطقی میکنن، مثلا تو فصل تابستون شمال کشور گرمه و خوب معلومه که نیازی به کاپشن و پلیور نیست. اما بازم طرف پیش خودش میگه اگر سرد شد چی ؟ اگر برف اومد چی ؟


یسری توهم الکی که اصلا 1 درصد هم احتمال وقوعشون نیست. پس لطفا تو انتخاب لباس، واقع گرا و منطقی باشین و البته که با توجه به مزاج خودتون و فصول سال تصمیم بگیرین.


تجهیزات جانبی چی بردارم ؟


تو سفر هر کس علایق و خواسته هایی داره، ممکنه نظر شما با جمع در مواردی موافق و در مواردی مخالف باشه. اصلا درست نیست که بخوای نظرتو به کسی تحمیل کنی. پس بهتره یسری چیزا رو همراهت ببری که نخوای دست و پا گیر کسی باشی و خودت بتونی کار خودتو راه بندازی.


اهل چای هستی ؟


یکی از چیزایی که هممون دوسش داریم چای یا قهوه اس، مخصوصا وقتی تو سفر هستین، زیر بارون یا تو سکوت شب، یک لیوان چای داغ خیلی میچسبه. یکی از به صرفه ترین و راحت ترین وسایل برای درست کردن چای، کتری مسافرتی.


کتری مسافرتی


میتونید با یک هزینه خیلی کم، یک کتری یا گدا جوش مناسب برای خودتون تهیه کنید و به صورت شخصی ازش استفاده کنید. این نوع کتری ها طوری ساخته میشن که بشه روی آتیش ازشون استفاده کرد و ظرفیت های مختلفی با توجه به نیاز شما دارن.


زیر انداز یادت نره !


یک زیر انداز مناسب حتما همراهتون باشه، ممکنه جایی رو برای نشستن انتخاب کنید که سطح صافی نداره یا خیسه که اینجا زیر انداز به دادتون میرسه. البته که استفاده های دیگه هم میتونه داشته باشه. مثلا برای کف چادر استفاده ش کنید چون معمولا چادر های مسافرتی پارچه نازکی دارن و باید یک سطح دیگه روشون کشیده بشه. یا زمانی که بارون میاد میتونه به عنوان سر پناه کمک کنه کمتر خیس بشین.


اجاق گاز سیار


بهترین فانتزی که تو کمپ میچسبه، آتش راه انداختن و نشستن دورشه. که البته باید مراقب باشین به طبیعت آسیب نرسونه، نظرتون درباره یک ظرف مخصوص که میتونید داخلش آتش راه بندازین و روش غذاتون هم بپزین چیه ؟ خرید فایرباکس یکی از بهترین راه حل ها برای راه اندازی آتشه.


این نوع ابزار به فایرباکس هیزمی معروفن، یعنی طوری طراحی شدن که هیزم داخلش ریخته میشه، آتش راه میفته و سطحی صاف در اختیارتون میزاره تا تابه یا کتری رو هم روی حرارت قرار بدین. یعنی عملا با داشتن یک فایر باکس دیگه نیازی به کپسول گاز و سر شعله ندارین.


وسیله ی روشنایی


در حین سفر ممکنه به چالش های مختلفی بخوری و حتما در مواقعی نیاز به نور پیدا میکنی، اگر چراغ قوه یا نور مناسب همراهت نداشته باشی واقعا به مشکل بر میخوری. چراغ قوه گوشی میتونه گزینه خوبی باشه اما کافی نیست و نباید روش حساب کرد. پس حتما یک چراغ قوه یا فانوس همراه با باتری های اضافه داخل کوله ات داشته باش. همچنین چراغ قوه های دینامی که با فشار دست کار میکنن هم میتونه گزینه خوبی باشه.


چادر شخصی


اگر آدم درون گرایی هستی و بیشتر دوست داری تنها باشی، پس مجبوری یک چادر همراهت ببری تا خودت بتونی داخلش اسکان پیدا کنی، چادر ها از دو نفره هستن تا 8 و 10 نفره. مهم نیست که تعداد افراد چقدره، مهم اینه که چقدر میخوای فضای بیشتری در اختیارت باشه و احساس راحتی کنی.


جمع بندی


خلاصه که فکر کنم الان کلی کیف سفرت سبک تر شده باشه، میتونی راحت تر و لذت بخش تر سفر کنی، البته اینم بدون که تو این مطلب مواردی گفته شد که استاندارده و واجب نیست که حتما همون طوری رعایتشون کنی. اونارو با سبک و سلیقه شخصی خودت هماهنگ کن. محصولاتی که معرفی شد و خیلی بیشتر از اونارو هم رو میتونی از وبسایت کوه مان koohmaan.com تهیه کنی. یک فروشگاه خیلی حرفه ای و متخصص تو حوزه فروش لوازم کمپینگ و آشپزی در طبیعت با تنوع بالا.



انتهای پیام/ ر


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب