چرا برخی نوشیدنیها در حالت خنک طعم بهتری دارند؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، نتایج یک مطالعه در دانشگاه پزشکی ییل حاکی از آن است که نوشیدن آب بیشتر از آبرسانی از طریق یک لوله که از بینی به معده متصل شده، به رفع تشنگی کمک میکند. حس فیزیکی نوشیدن باعث میشود که مغز زودتر به این نتیجه برسد که در حال آبرسانی است. به عبارت دیگر نوشیدن بیشتر از آبرسانی مصنوعی به رفع تشنگی کمک میکند چراکه حس فیزیکی انجام این عمل به مغز القا میکند که بدن آبرسانی شده است.
حس فیزیکی نوشیدن در صورتی که دمای نوشیدنی گرمتر یا سردتر از دمای دهان و گلوی فرد باشد، بیشتر میشود چراکه اعصاب حساس به دما نیز همزمان با اعصاب حساس به لمس تحریک میشوند. نوشیدنیهایی مانند نوشابه، دلستر و آبمیوه وقتی سرد سرو میشوند طعم بهتری دارند چراکه سرما باعث سرکوبی حس شیرینی میشود. اگر این نوشیدنیها در حالت ولرم سرو شوند، بیش از حد شیرین به نظر میرسند.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/