![بومیسازی اینورتر خورشیدی برای استفاده در نیروگاههای متصل به شبکه برق](/files/fa/news/1403/4/24/593419_948.jpg)
چرا پیتزای مانده طعم خوبی میدهد؟
![پیتزا](/c-files/2022/04/26/0/1066385.png)
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، معمولا پیتزای مانده طعم بهتری نسبت به پیتزای تازه میدهد. وقتی پیتزا یک شب در یخچال میماند، طعمهای خوشمزه آن به طور خوشمزه و ملایمی با یکدیگر ترکیب میشوند، بنابراین پیتزای مانده خوشمزهتر میشود. پیتزای سرد ساختار خود را حفظ میکند و لایه گوجهای مانع از نفوذ چربی پنیر به پایه خمیری میشود. دمای غذا، گرم یا سرد بودن، بر درک طعم آن تاثیر زیادی میگذارد، غذاهای سرد معمولا طعم کمتری نسبت به غذاهای گرم دارند.
کانالهای حساس به گرما در گیرندههای طعم شیرین و تلخ در دمای بین ۱۵ تا ۳۵ درجه سانتیگراد به طور گستردهای باز میشوند و یک واکنش زنجیرهای برای ارسال سیگنالهای قوی به مغز ایجاد میکنند. در دماهای پایینتر کانالها به سختی باز میشوند و در نتیجه سیگنالها ضعیفتر میشوند. گیرندههای طعم شور و ترش تحت تاثیر دما قرار نمیگیرند. به همین دلیل است که پیتزای سرد میتواند طعم شورتری داشته باشد و باز هم خوشمزه باشد.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/
چرا دهان در زمان بارداری طعم فلز میدهد؟
چرا برخی بزرگسالان آکنه میزنند؟
![بومیسازی اینورتر خورشیدی برای استفاده در نیروگاههای متصل به شبکه برق](/files/fa/news/1403/4/24/593419_948.jpg)
![نانو به چه دسته از فناوریهایی میگویند؟](/files/fa/news/1403/4/24/592749_156.jpg)